Повезане вести
„Ни близу тренера године, да ли зато што сам Србин“
Спортски журнал 22.05.2023
Саша Обрадовић са Монаком трећи у Европи после рушења Барселоне. Саша Обрадовић је на конференцији за медије после победе над Барселоном у мечу за треће место рекао да сви у Монаку би требало да буду захвални Мајку Џејмсу што… »
Обрадовић разочаран: "Не поштују ме, можда јер сам Србин!"
Спортске.нет 22.05.2023
Одвео је српски тренер Саша Обрадовић екипу Монака на Фајнал фор Евролиге, а тамо су "кнежеви" заввршили на трећем месту и остварили убедљиво највећи успех у својој историји. Француски евролигаш завршио је "регуларни" део… »
Обрадовић: Шта је ово? Не поштујете ме зато што сам Србин?
Спорт клуб 22.05.2023
Тренер Монака Саша Обрадовић разочаран је третманом који има у Француској, након што није био ни близу награде за најбољег тренера године, упркос томе што је Монако први на табели и што је у Евролиги био трећи. У француском… »
Какво је то понашање, да ли је то зато што сам Србин?! Обрадовићу украли награду, он загрмео: "Ко може да ми објасни?"
Мондо 22.05.2023
Српски стручњак огорчен јер колеге у Француској нису препознале колико је добру сезону одиграо тим са њим на клупи. Српски стручњак огорчен јер колеге у Француској нису препознале колико је добру сезону одиграо тим са њим на… »
Вести дана »

Нове цене горива у Србији: дизел и бензин појефтинили за по два динара до 24. октобра
Наслови.аи пре 3 минутајош 29 повезаних

Зашто нема пелета на стовариштима: „Да је држава интервенисала са робним резервама до овога не би дошло“
Нова пре 16 минутајош 2 повезане

Коначно, на слободи: Динић, Јововић и Димић за Машину о месецима проведеним у кућном притвору
Машина пре 1 сатјош 2 повезане

Директорка Пете гимназије:Захтеви ђака су захтеви дела родитеља и наставника који се баве политиком
Бета пре 2 сатајош 11 повезаних