Povezane vesti
„Ni blizu trenera godine, da li zato što sam Srbin“
Sportski žurnal 22.05.2023
Saša Obradović sa Monakom treći u Evropi posle rušenja Barselone. Saša Obradović je na konferenciji za medije posle pobede nad Barselonom u meču za treće mesto rekao da svi u Monaku bi trebalo da budu zahvalni Majku Džejmsu što su dogurali ovako… »
Obradović razočaran: "Ne poštuju me, možda jer sam Srbin!"
Sportske.net 22.05.2023
Odveo je srpski trener Saša Obradović ekipu Monaka na Fajnal for Evrolige, a tamo su "kneževi" zavvršili na trećem mestu i ostvarili ubedljivo najveći uspeh u svojoj istoriji. Francuski evroligaš završio je "regularni" deo domaćeg šampionata na… »
"Da li je zato što sam Srbin?" Saša Obradović poludeo na Francuze
Večernje novosti 22.05.2023
Srpski košarkaški stručnjak i trener Monaka Saša Obradović razočaran je tretmanom koji ima u Francuskoj. FOTO: M. Vukadinović Obradović je doveo Monako do trećeg mesta u Evroligi, prvi je u francuskom šampionatu, međutim, naš stručnjak ipak… »
Obradović: Šta je ovo? Ne poštujete me zato što sam Srbin?
Sport klub 22.05.2023
Trener Monaka Saša Obradović razočaran je tretmanom koji ima u Francuskoj, nakon što nije bio ni blizu nagrade za najboljeg trenera godine, uprkos tome što je Monako prvi na tabeli i što je u Evroligi bio treći. U francuskom šampionatu (LNB)… »
Kakvo je to ponašanje, da li je to zato što sam Srbin?! Obradoviću ukrali nagradu, on zagrmeo: "Ko može da mi objasni?"
Mondo 22.05.2023
Srpski stručnjak ogorčen jer kolege u Francuskoj nisu prepoznale koliko je dobru sezonu odigrao tim sa njim na klupi. Srpski stručnjak ogorčen jer kolege u Francuskoj nisu prepoznale koliko je dobru sezonu odigrao tim sa njim na klupi. Srpski trener… »
Vesti dana »
Opozicija u Skupštini Srbije neće glasati o zakonima, traži smenu predsednice
Beta pre 55 minutajoš 51 povezana
Manji incidenti na sednici Skupštine Beograda – prosuta crvena farba (VIDEO)
Danas pre 26 minutajoš 20 povezanih
Odbijen ukrajinski napad na Sevastopolj, oboreno 25 dronova iznad Krima
RTV pre 49 minutajoš 18 povezanih
Policija legitimisala aktivistu Dejana Atanackovića zbog prosipanja šuta „Milenijum tima“
N1 Info pre 31 minutajoš 9 povezanih