Povezane vesti

"Šta ti misliš ko sam ja": Potraga za nasilnikom koji je sekirom napao i posekao muškarca na Novom Beogradu

"Šta ti misliš ko sam ja": Potraga za nasilnikom koji je sekirom napao i posekao muškarca na Novom Beogradu

Telegraf 22.05.2023
O slučaju je obavešteno Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Policija na Novom Beogradu traga za muškarcem koji je, jutros oko 8 sati na Novom Beogradu, sekirom posekao Ž.M. (46), saznaje "Telegraf.rs" On je, navodno, policiji rekao je… »
Napad sekirom ispred kineskog tržnog centra na NBG: Mladić s povredama prebačen u bolnicu

Napad sekirom ispred kineskog tržnog centra na NBG: Mladić s povredama prebačen u bolnicu

Kurir 22.05.2023
U bolnicu je danas primljen mladić sa povredama od sekire koje je zadobio ispred kineskog tržnog centra na Novom Beogradu. O slučaju je obavešteno Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu i policija. Nezvanično, proveravaju se snimci sa okolnih… »
Napadnut mladić na Novom Beogradu, policija traga za počiniocima

Napadnut mladić na Novom Beogradu, policija traga za počiniocima

Euronews 22.05.2023
Mladić je danas napadnut na Novom Beogradu, rečeno je za Euronews Srbija u MUP-u. Prema informacijama dobijenim iz policije, napad se desio na autobuskom stajalištu kada su mladiću prišle dve osobe, a jedna ga udarila iza uha. Tom prilikom je zadobio… »
Mladić povređen sekirom ispred Kineskog tržnog centra u Bloku 70

Mladić povređen sekirom ispred Kineskog tržnog centra u Bloku 70

Telegraf 22.05.2023
Slučaj je prijavljen Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. U bolnicu je danas primljen mladić sa povredama od sekire koje je zadobio ispred kineskog tržnog centra na Novom Beogradu, saznaje "Telegraf.rs". O slučaju je obavešteno Treće… »

Vesti dana »