Povezane vesti

Pratio automobilom pripadnike OVK koji su mu oteli rođaka

Pratio automobilom pripadnike OVK koji su mu oteli rođaka

Politika 22.05.2023
Peti zaštićeni svedok na suđenju Hašimu Tačiju i njegovim saučesnicima opisao je danas kako su pripadnici OVK oteli, a zatim ubili njegovog rođaka i još jednu osobu, u jesen 1998. godine. On je pred sudskim većem za ratne zločine OVK u Hagu… »
Svedok na suđenju Tačiju: Pripadnici OVK su mi 1998. godine oteli i ubili rođaka

Svedok na suđenju Tačiju: Pripadnici OVK su mi 1998. godine oteli i ubili rođaka

Insajder 22.05.2023
U nastavku haškog procesa bivšem komandantu OVK Hašimu Tačiju i trojici saoptuženih za zlodela na Kosovu i u Albaniji, peti svedok optužbe izjavio je danas da su mu pripadnici OVK, s jeseni 1998. godine, oteli i ubili rođaka. Zajedno sa Tačijem… »
Svedok na suđenju Tačiju: Pripadnici OVK su mi s jeseni 1998. oteli i ubili rođaka

Svedok na suđenju Tačiju: Pripadnici OVK su mi s jeseni 1998. oteli i ubili rođaka

Novi magazin 22.05.2023
U nastavku haškog procesa bivšem komandantu OVK Hašimu Tačiju (Hashim Thaci) i trojici saoptuženih za zlodela na Kosovu i u Albaniji, peti svedok optužbe izjavio je danas da su mu pripadnici OVK, s jeseni 1998, oteli i ubili rođaka. Zajedno sa… »
Šokantno svedočenje svedoka 3156 na suđenju Tačiju: OVK mi s jeseni 1998. otela i ubila rođaka, na telu ostavili papir s…

Šokantno svedočenje svedoka 3156 na suđenju Tačiju: OVK mi s jeseni 1998. otela i ubila rođaka, na telu ostavili papir s…

Kurir 22.05.2023
HAG/BEOGRAD - U nastavku haškog procesa bivšem komandantu OVK Hašimu Tačiju (Hashim Thaci) i trojici saoptuženih za zlodela na Kosovu i u Albaniji, peti svedok optužbe izjavio je danas da su mu pripadnici OVK, s jeseni 1998, oteli i ubili rođaka… »

Vesti dana »