Povezane vesti
Pratio automobilom pripadnike OVK koji su mu oteli rođaka
Politika 22.05.2023
Peti zaštićeni svedok na suđenju Hašimu Tačiju i njegovim saučesnicima opisao je danas kako su pripadnici OVK oteli, a zatim ubili njegovog rođaka i još jednu osobu, u jesen 1998. godine. On je pred sudskim većem za ratne zločine OVK u Hagu kazao da su… »
Svedok na suđenju Tačiju: Pripadnici OVK su mi 1998. godine oteli i ubili rođaka
Insajder 22.05.2023
U nastavku haškog procesa bivšem komandantu OVK Hašimu Tačiju i trojici saoptuženih za zlodela na Kosovu i u Albaniji, peti svedok optužbe izjavio je danas da su mu pripadnici OVK, s jeseni 1998. godine, oteli i ubili rođaka. Zajedno sa Tačijem, za… »
Svedok na suđenju Tačiju: Pripadnici OVK su mi s jeseni 1998. oteli i ubili rođaka
Novi magazin 22.05.2023
U nastavku haškog procesa bivšem komandantu OVK Hašimu Tačiju (Hashim Thaci) i trojici saoptuženih za zlodela na Kosovu i u Albaniji, peti svedok optužbe izjavio je danas da su mu pripadnici OVK, s jeseni 1998, oteli i ubili rođaka. Zajedno sa Tačijem… »
Vesti dana »
Vladimir Prebilič sa Jelenom Kleut u Novom Sadu: Teško mi je da kažem da li će se ime dekana Filozofskog fakulteta naći u izveštaju EP
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih
Vlada Srbije usvojila odluku o većim sredstvima za kupovinu prve nekretnine za majke
Euronews pre 41 minutajoš 30 povezanih
Novak igra protiv čoveka koji mu je naneo jedan od najbolnijih poraza
Nova pre 20 minutajoš 78 povezanih
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 39 povezanih
Skup "Zajedno za studente" u Beogradu – nastavak prikupljanja potpisa za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora
RTS pre 21 minutajoš 23 povezane