Povezane vesti
Pratio automobilom pripadnike OVK koji su mu oteli rođaka
Politika 22.05.2023
Peti zaštićeni svedok na suđenju Hašimu Tačiju i njegovim saučesnicima opisao je danas kako su pripadnici OVK oteli, a zatim ubili njegovog rođaka i još jednu osobu, u jesen 1998. godine. On je pred sudskim većem za ratne zločine OVK u Hagu kazao da su… »
Svedok na suđenju Tačiju: Pripadnici OVK su mi 1998. godine oteli i ubili rođaka
Insajder 22.05.2023
U nastavku haškog procesa bivšem komandantu OVK Hašimu Tačiju i trojici saoptuženih za zlodela na Kosovu i u Albaniji, peti svedok optužbe izjavio je danas da su mu pripadnici OVK, s jeseni 1998. godine, oteli i ubili rođaka. Zajedno sa Tačijem, za… »
Svedok na suđenju Tačiju: Pripadnici OVK su mi s jeseni 1998. oteli i ubili rođaka
Novi magazin 22.05.2023
U nastavku haškog procesa bivšem komandantu OVK Hašimu Tačiju (Hashim Thaci) i trojici saoptuženih za zlodela na Kosovu i u Albaniji, peti svedok optužbe izjavio je danas da su mu pripadnici OVK, s jeseni 1998, oteli i ubili rođaka. Zajedno sa Tačijem… »
Vesti dana »

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije i Dodik
Blic pre 49 minutajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 5 satijoš 1 povezana

"On je slomljen mentalno, emocionalno": Potresne reči oslobođenog taoca o prijatelju zarobljenim u Hamasovim tunelima: "Samo ljuštura Davida kog sam poznavao"
Blic pre 59 minutajoš 1 povezana

Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 5 satijoš 1 povezana