Povezane vesti
Pratio automobilom pripadnike OVK koji su mu oteli rođaka
Politika 22.05.2023
Peti zaštićeni svedok na suđenju Hašimu Tačiju i njegovim saučesnicima opisao je danas kako su pripadnici OVK oteli, a zatim ubili njegovog rođaka i još jednu osobu, u jesen 1998. godine. On je pred sudskim većem za ratne zločine OVK u Hagu… »
Svedok na suđenju Tačiju: Pripadnici OVK su mi 1998. godine oteli i ubili rođaka
Insajder 22.05.2023
U nastavku haškog procesa bivšem komandantu OVK Hašimu Tačiju i trojici saoptuženih za zlodela na Kosovu i u Albaniji, peti svedok optužbe izjavio je danas da su mu pripadnici OVK, s jeseni 1998. godine, oteli i ubili rođaka. Zajedno sa Tačijem… »
Svedok na suđenju Tačiju: Pripadnici OVK su mi s jeseni 1998. oteli i ubili rođaka
Novi magazin 22.05.2023
U nastavku haškog procesa bivšem komandantu OVK Hašimu Tačiju (Hashim Thaci) i trojici saoptuženih za zlodela na Kosovu i u Albaniji, peti svedok optužbe izjavio je danas da su mu pripadnici OVK, s jeseni 1998, oteli i ubili rođaka. Zajedno sa… »
Šokantno svedočenje svedoka 3156 na suđenju Tačiju: OVK mi s jeseni 1998. otela i ubila rođaka, na telu ostavili papir s…
Kurir 22.05.2023
HAG/BEOGRAD - U nastavku haškog procesa bivšem komandantu OVK Hašimu Tačiju (Hashim Thaci) i trojici saoptuženih za zlodela na Kosovu i u Albaniji, peti svedok optužbe izjavio je danas da su mu pripadnici OVK, s jeseni 1998, oteli i ubili rođaka… »
Vesti dana »
Solidarnost s FDU: Studenti Akademije umetnosti u Novom Sadu blokiraće sve tri zgrade
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih
Danas oblačno i hladnije vreme, ponegde sa kišom i susnežicom
Novi magazin pre 2 satajoš 15 povezanih
Ukrajina napala Rostovsku oblast, oboreno 30 dronova, požar na industrijskom objektu
RTV pre 3 satajoš 9 povezanih
Senka na veliki trijumf - koliko je ozbiljna Lundbergova povreda?
Sportske.net pre 2 satajoš 11 povezanih
Gruzija odlaže kandidaturu za članstvo u EU do 2028, veliki nemiri u Tbilisiju
BBC News pre 2 satajoš 8 povezanih