Povezane vesti
Andres Kolorado nakon prvenca u Partizanovom dresu: Poseban gol za mene, posvećujem ga sinu i supruzi
Euronews 22.05.2023
Fudbaler Partizana Andres Kolorado posvetio je gol u remiju protiv Vojvodine (2:2) sinu i supruzi, koji su mu se nadavno priključili u Beogradu. "Ovo je veoma poseban gol za mene, jer mi je prvi sa ovim sjajnim timom. Zbog toga sam veoma srećan, ali sam… »
Kolorado: Srećan zbog gola, tužan zbog rezultata
Sport klub 22.05.2023
Fudbaler Partizana Andres Kolorado posvetio je gol u remiju protiv Vojvodine (2:2) sinu i supruzi, koji su mu se nedavno priključili u Beogradu. „Ovo je veoma poseban gol za mene, jer mi je prvi sa ovim sjajnim timom. Zbog toga sam veoma srećan, ali sam… »
Vesti dana »
„Nema pravde za deset ugašenih života“ majka nastradalog Andrije Čikića nakon iziricanja presude: K. K. mi je rekao da je listu za odstrel pravio na osnovu toga da su "okej da puca u njih"
Dnevnik pre 17 minutajoš 140 povezanih
Predsedništvo Srbije: Kineski predsednik napisao Vučiću da je spreman za redovnu komunikaciju
Beta pre 3 satajoš 28 povezanih
(Foto) Velika zaplena oružja u Nišu: Pronađeno 67 ručnih bombi u prtljažniku automobila, uhapšen muškarac (41)
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 53 povezane
Dečak povređen u Mladenovcu stabilno, u toku detaljna dijagnostika
Politika pre 21 satjoš 3 povezane