Повезане вести
„Угрожена ми је безбедност“: Махрина се огласила поводом непријатне ситуације у којој се нашла, па упутила апел свима
Нова 22.05.2023
Певачица Махрина огласила се поводом једног немилог догађаја који јој се десио у тржном центру. Махрина је синоћ, касно увече шетала са једним другаром кроз тржни центар када им је пришло 7,8 момака који су кренули да им… »
Нападнута усред тржног центра! Српска певачица шокирана и уплашена - "Рекли су: 'Ајде напоље, па да решимо ствар"
Мондо 22.05.2023
Марина Цветковић, познатија као Махрина огласила се на друштвеним мрежама где је испричала како је нападнута у једном тржном центру. Марина Цветковић, познатија као Махрина огласила се на друштвеним мрежама где је испричала како… »
Певачица нападнута у тржном центру: Марина уплашена објавила све на друштвеним мрежама: Преплашена сам, шокирана и тужна!…
Курир 22.05.2023
Марина Цветковић, познатија као Махрина, нападнута је синоћ у једном престоничком тржном центру, о чему је обавестила своје пратиоце на друштвеној мрежи Инстагрма. - Морам нешто јако важно да вам кажем. Да није ситуација каква… »
"Изађи напоље, да решимо ствари": Наша певачица нападнута у тржном центру у Београду: "Угрожена ми је безбедност"
Блиц 22.05.2023
Млада популарна певачица Марина Цветковић познатија као Махрина објавила је на свом Инстаграм профилу да је нападнута у једном тржном центру у Београду. Како је навела њој и њеном другу је група младића претила, али их и… »
Вести дана »
Зеленски: Мали напредак ка миру; Кремљ открива да ли ће се Путин и Трамп састати до краја године
РТС пре 2 минутајош 19 повезаних
Два тела пронађена у стану у Никшићу: Полиција трага за осумњиченим за злочин
Еуроневс пре 2 минутајош 15 повезаних
Време се колеба између зиме и пролећа: Ледено јутро, магла без краја, а температуре скачу до 15 степени
Дневник пре 47 минутајош 12 повезаних
Индијана сломила Сакраменто, Минесоти мало 40 поена Едвардса
Спорт клуб пре 37 минутајош 13 повезаних
АМСС: Магла и смањена видљивост ујутро и увече, камиони на прелазу Батровци чекају шест сати
Н1 Инфо пре 1 сатјош 9 повезаних