Povezane vesti
„Ugrožena mi je bezbednost“: Mahrina se oglasila povodom neprijatne situacije u kojoj se našla, pa uputila apel svima
Nova 22.05.2023
Pevačica Mahrina oglasila se povodom jednog nemilog događaja koji joj se desio u tržnom centru. Mahrina je sinoć, kasno uveče šetala sa jednim drugarom kroz tržni centar kada im je prišlo 7,8 momaka koji su krenuli da im dobacuju, piše IDJTV. Kako je… »
Napadnuta usred tržnog centra! Srpska pevačica šokirana i uplašena - "Rekli su: 'Ajde napolje, pa da rešimo stvar"
Mondo 22.05.2023
Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina oglasila se na društvenim mrežama gde je ispričala kako je napadnuta u jednom tržnom centru. Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina oglasila se na društvenim mrežama gde je ispričala kako je napadnuta u jednom… »
Pevačica napadnuta u tržnom centru: Marina uplašena objavila sve na društvenim mrežama: Preplašena sam, šokirana i tužna!…
Kurir 22.05.2023
Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina, napadnuta je sinoć u jednom prestoničkom tržnom centru, o čemu je obavestila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagrma. - Moram nešto jako važno da vam kažem. Da nije situacija kakva jeste, možda bih ovo… »
"Izađi napolje, da rešimo stvari": Naša pevačica napadnuta u tržnom centru u Beogradu: "Ugrožena mi je bezbednost"
Blic 22.05.2023
Mlada popularna pevačica Marina Cvetković poznatija kao Mahrina objavila je na svom Instagram profilu da je napadnuta u jednom tržnom centru u Beogradu. Kako je navela njoj i njenom drugu je grupa mladića pretila, ali ih i vređala, nakon čega ih je… »
Vesti dana »

Stiže prodor hladnog fronta: Ovi delovi Srbije će prvi biti na udaru pljuskova sa grmljavinom
Mondo pre 43 minutajoš 28 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 2 satajoš 23 povezane

Vojne vežbe Rusije i Belorusije blizu Minska: Zabrinutost NATO zemalja
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih