Povezane vesti
Vuk Stanković: Verbalno me napala trojica muškaraca, pretili i fizičkim napadom
Politika 22.05.2023
Politički analitičar Dejan Vuk Stanković izjavio je da su ga danas oko 17 časova u kafiću verbalno napala trojica nepoznatih muškaraca i da su mu pretili i fizičkim napadom. „Jedan od njih je prišao, sipao mi vodu u kafu i rekao: 'Ovo da popiješ. Budi… »
Dejan Vuk Stanković izvređan u centru Beograda: Trojica mu prišla u kafiću i pretili mu smrću
Kurir 22.05.2023
Politički analitičar Dejan Vuk Stanković vređan danas u jednom kafiću u centru Beograda i prećeno mu je. Kako navodi "Informer", Stankoviću su prišle tri osobe koje su ga vređale i pretile mu, a onda mu se jedan od njih uneo u lice i sipao vodu u kafu… »
Vesti dana »
Stefanović o hapšenju Veselina Milića: Ovaj slučaj predstavlja slom države, izbrisane su granice između države i kriminala
N1 Info pre 10 minutajoš 34 povezane
Putin stiže kod Sija na čaj; Razgovor o ključnim temama iza zatvorenih vrata
B92 pre 10 minutajoš 37 povezanih
Saobraćaj preusmeren na novi most. Oglasilo se Ministarstvo bezbednosti BiH nakon urušavanja mosta na graničnom prelazu Gradiška.
Blic pre 45 minutajoš 40 povezanih
"Mole me za dogovor, ali moraću da im zadam još jedan veliki udarac": Zbog izjave Trampa drhti ceo svet: Odložio vojni napad, pa poslao jezivu poruku
Blic pre 10 minutajoš 29 povezanih
Od 2-0 protiv Sinera na Vimbldonu do potpune propasti: Dimitrov ispao u kvalifikacijama za RG
B92 pre 1 satjoš 29 povezanih