Povezane vesti
Ja sam glumica s mozgom! Lidija zbog izgleda imala neprijatnosti - Zbog njega izgubila ulogu: Nisam dala da me svlače
Mondo 22.05.2023
Lidija Vukićević izgledom privlači pažnju otkako se pojavila na sceni, zbog čega joj je bilo teško da dokaže da je, kako kaže, "glumica s mozgom". Lidija Vukićević izgledom privlači pažnju otkako se pojavila na sceni, zbog čega joj je bilo… »
"Bilo mi je teško da dokažem da sam glumica sa mozgom": Lidija Vukićević o nepravdama koje su je zadesile: "Ocenjuju me po…
Blic 22.05.2023
Atraktivna glumica Lidija Vukićević (60), poznata po ulogama u "Žikinoj dinastiji", "Boljem životu" i "Igri sudbine", ne krije da je zbog predrasuda decenijama doživljavala velike nepravde. Lidija Vukićević je jednom prilikom navela da su joj… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 5 satijoš 30 povezanih

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 7 satijoš 22 povezane

„Javni servis ima obaveze prema građanima, kome služite“: Govor profesora ispred zgrade RTS-a
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 8 satijoš 14 povezanih

Oglasila se i zvezda: Crveno-beli se oprostili od Andrije Delibašića
Dnevnik pre 3 satajoš 48 povezanih