Povezane vesti
Ja sam glumica s mozgom! Lidija zbog izgleda imala neprijatnosti - Zbog njega izgubila ulogu: Nisam dala da me svlače
Mondo 22.05.2023
Lidija Vukićević izgledom privlači pažnju otkako se pojavila na sceni, zbog čega joj je bilo teško da dokaže da je, kako kaže, "glumica s mozgom". Lidija Vukićević izgledom privlači pažnju otkako se pojavila na sceni, zbog čega joj je bilo teško da… »
"Bilo mi je teško da dokažem da sam glumica sa mozgom": Lidija Vukićević o nepravdama koje su je zadesile: "Ocenjuju me po…
Blic 22.05.2023
Atraktivna glumica Lidija Vukićević (60), poznata po ulogama u "Žikinoj dinastiji", "Boljem životu" i "Igri sudbine", ne krije da je zbog predrasuda decenijama doživljavala velike nepravde. Lidija Vukićević je jednom prilikom navela da su joj počeci u… »
Vesti dana »

„Pevci“ raspevani u mančesteru: Totenhem bez greške na početku nove sezone
Dnevnik pre 15 minutajoš 28 povezanih

Kari Pešić precrtao džokera pred Eurobasket: Selektor je "morao" da ga "odstrani" iz tima Srbije - nije bilo druge!
Kurir pre 40 minutajoš 44 povezane

Olujno nevreme juriša ka Srbiji Pogledajte kako će se vreme kretati iz sata u sat, ovaj deo Srbije prvi na udaru (radarski snimci)
Alo pre 7 satijoš 26 povezanih

Moćna Srbija krenula u odbranu svetskog trona: Ukrajinke razbijene - Bošković i Uzelac briljirale
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane

Širom Srbije okupljanja građana protiv blokada: "Hoćemo normalan život"
Euronews pre 5 minutajoš 14 povezanih