Povezane vesti
Dragan Šormaz napušta SNS
Radio 021 22.05.2023
Član Glavnog odbora SNS Dragan Šormaz koji u poslednje vreme često kritikuje stranku i predsednika Aleksandra Vučića najavio je večeras da će izaći iz te partije. "Čekao sam da oni mene izbace, kao što su me izbacili iz DSS jer sam imao kritike na račun… »
N1 Info 22.05.2023
Član Glavnog odbora SNS Dragan Šormaz koji u poslednje vreme često kritikuje stranku i predsednika Aleksandra Vučića najavio je večeras da će izaći iz te partije. „Čekao sam da oni mene izbace, kao što su me izbacili iz DSS jer sam imao kritike na račun… »
Nova 22.05.2023
Član Glavnog odbora SNS Dragan Šormaz koji u poslednje vreme često kritikuje stranku i predsednika Aleksandra Vučića najavio je večeras da će izaći iz te partije. „Čekao sam da oni mene izbace, kao što su me izbacili iz DSS jer sam imao kritike na račun… »
Vesti dana »
Predsednik iranskog parlamenta: Neprijatelji se spremaju da okupiraju jedno od iranskih ostrva
Sputnik pre 1 satjoš 27 povezanih
Iran minirao sve oko ostrva Harg! Teheran potpuno spreman za kopnenu invaziju SAD! Iranska vojska gađala više ciljeva u Izraelu, Tel Aviv glavna meta! (video)
Kurir pre 21 minutajoš 44 povezane
Zvezda posle drame i produžetka slomila Baskoniju: Važna pobeda u Španiji!
Sputnik pre 20 minutajoš 51 povezana
Protest gluvih i nagluvih osoba iz cele zemlje ispred Vlade Srbije: "Ne tražimo privilegije, nego jednakost i dostojanstven život" FOTO, VIDEO
Nova pre 10 satijoš 16 povezanih
Aragči: Iran nema nameru da pregovara, to bi značilo da priznaje poraz
Beta pre 1 satjoš 55 povezanih