Povezane vesti
Dragan Šormaz napušta SNS
Radio 021 22.05.2023
Član Glavnog odbora SNS Dragan Šormaz koji u poslednje vreme često kritikuje stranku i predsednika Aleksandra Vučića najavio je večeras da će izaći iz te partije. "Čekao sam da oni mene izbace, kao što su me izbacili iz DSS jer sam imao kritike na račun… »
N1 Info 22.05.2023
Član Glavnog odbora SNS Dragan Šormaz koji u poslednje vreme često kritikuje stranku i predsednika Aleksandra Vučića najavio je večeras da će izaći iz te partije. „Čekao sam da oni mene izbace, kao što su me izbacili iz DSS jer sam imao kritike na račun… »
Nova 22.05.2023
Član Glavnog odbora SNS Dragan Šormaz koji u poslednje vreme često kritikuje stranku i predsednika Aleksandra Vučića najavio je večeras da će izaći iz te partije. „Čekao sam da oni mene izbace, kao što su me izbacili iz DSS jer sam imao kritike na račun… »
Vesti dana »
Najnovije upozorenje RHMZ-a: Opasna pojava zahvatila veći deo Srbije, ovde vreme može biti opasno
Mondo pre 27 minutajoš 8 povezanih
Gradovi u Srbiji danas među najzagađenijima u svetu: Vazduh ocenjen kao nezdrav – udiše ga čak 40 odsto građana
Nova pre 2 minutajoš 1 povezana
Uživo: Eksplozije odjekuju iznad Moskve, svi aerodromi zatvoreni! Sistemi PVO rade prekovremeno, brutalna osveta Zelenskog je stigla
Alo pre 37 minutajoš 8 povezanih
Premijer Crne Gore je s pravom „poklopio“ Vučića: Nema „regate“ za EU, Srbija je stala sa pristupom Uniji zbog režima
Nova pre 47 minutajoš 4 povezane