Повезане вести
Драган Шормаз напушта СНС
Радио 021 22.05.2023
Члан Главног одбора СНС Драган Шормаз који у последње време често критикује странку и председника Александра Вучића најавио је вечерас да ће изаћи из те партије. "Чекао сам да они мене избаце, као што су ме избацили из ДСС јер… »
Н1 Инфо 22.05.2023
Члан Главног одбора СНС Драган Шормаз који у последње време често критикује странку и председника Александра Вучића најавио је вечерас да ће изаћи из те партије. „Чекао сам да они мене избаце, као што су ме избацили из ДСС јер… »
Нова 22.05.2023
Члан Главног одбора СНС Драган Шормаз који у последње време често критикује странку и председника Александра Вучића најавио је вечерас да ће изаћи из те партије. „Чекао сам да они мене избаце, као што су ме избацили из ДСС јер… »
Вести дана »
Трамп одлучио да паузира америчку војну операцију спровођења бродова кроз Ормуски мореуз
Бета пре 20 минутајош 14 повезаних
Данас је Ђурђевдан, празник који доноси здравље, љубав и берићет: Ово су обичаји које ваља испоштовати
Дневник пре 55 минутајош 12 повезаних
Детаљи стравичне несреће код Новог Пазара: Претицао колону па се директно сударио с другим возилом – четворо мртвих, двојица тешко повређена
Нова пре 15 минутајош 25 повезаних
(ВИДЕО) Победе фаворита, повреда играча Лејкерса грозна и ривалу
Спорт клуб пре 40 минутајош 14 повезаних