Povezane vesti
Partizan od kockanja do ubedljive pobede i polufinala
Sport klub 22.05.2023
Košarkaši Partizana uspeli su da prebole poraz od Reala, koji je stigao do titule prvaka Evrope u hodu. Izabranici Željka Obradovića imali su mnogo problema, poraženi su u prvom meču na svom parketu, dobili su triler u Podgorici, a zatim sigurno… »
Partizan od kockanja do ubedljive pobede i polufinala
Vesti online 22.05.2023
Košarkaši Partizana uspeli su da prebole poraz od Reala, koji je stigao do titule prvaka Evrope u hodu. Izabranici Željka Obradovića imali su mnogo problema, poraženi su u prvom meču na svom parketu, dobili su triler u Podgorici, a zatim sigurno… »
“Da li ćemo igrati KLS, nemam pojma, to me sada ne zanima”
Sport klub 22.05.2023
Kraljevčani stali u polufinalu: Rukometaši Metalca poraženi i u revanšu od Vranja
Večernje novosti 22.05.2023
Rukometaši kraljevačkog Metalca porazom od Vranja i u revanšu polufinala plej-ofa Super B lige, grupa „Istok-Zapad“, završili su aktuelnu sezonu. G.Šljivić Posle pobede u prvom meču pred svojim navijačima, Vranjanci su slavili i u hali kraj… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Na Novom Beogradu 18 škola u protestnoj šetnji, Nišlije na putu ka Merošini, protesti i u Novom Sadu, Luksemburgu, Ljubljani
Nova pre 11 minutajoš 26 povezanih
Spremite se za vetroviti vikend: Jedan grad u Srbiji će imati najniže temperature
Euronews pre 4 satijoš 14 povezanih
Zorana Zečević, hirurg, funkcioner Zavetnika i otac državnog sekretara godinama drži nelegalne domove za stare
Serbian News Media pre 3 satajoš 5 povezanih
Vučević: Neću povući ostavku, ja sam za izbor novog mandatara i nove vlade
RTS pre 52 minutajoš 10 povezanih