Povezane vesti
Nele odgovorio Seksonu: "Svojim novim saopštenjem je naš nesporazum smjestio u domen politike"
Telegraf 23.05.2023
Nele se oglasio na svojoj Fejsbuk stranici. Nele Karajlić je reagovao nakon saopštenja Seje Seksona. Oglasio se na svojoj Fejsbuk stranici, a njegov status prenosimo u celosti. "Nastavak o Pušenju... Svojim novim saopštenjem Sejo Sekson je naš nesporazum… »
Nele Karajlić odgovorio Seji Seksonu: „Njegovi dokazi da sam ja četnik su me u potpunosti razočarali“
Danas 22.05.2023
Nenad Janković (Nele Karajlić) oglasio se javno na Facebook profilu nakon saopštenja Davora Sučića – Seje Seksona, frontmena Zabranjenog pušenja. “Svojim novim saopštenjem Sejo Sexon je naš nesporazum smestio u domen politike. To mi je, moram da priznam… »
Vesti dana »
Veselinu Miliću određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, smenjen sa mesta načelnika Policijske uprave za grad Beograd
RTV pre 2 satajoš 127 povezanih
Saslušan Veselin Milić u slučaju nestanka Aleksandra Nešovića. Tužilaštvo traži pritvor za bivšeg načelnika beogradske policije - evo za šta se tereti
Kurir pre 4 minutajoš 44 povezane
Politika novi vlasnik NIN-a, Mičeta novi glavni i odgovorni urednik
Radio sto plus pre 50 minutajoš 23 povezane
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 22. maja, uredba o cenama produžena do avgusta
Naslovi.ai pre 3 satajoš 29 povezanih
Žestoka svađa Trampa i novinara: Predsedniku "popustile kočnice", pa uputio teške reči (video)
Mondo pre 4 minutajoš 78 povezanih