Povezane vesti
„Kamo sreće da sam prokockao samo stan, ja sam prokockao celo beogradsko naselje“: Pevač izgubio 70 miliona dolara u kazinu, a…
Nova 23.05.2023
Ovi estradnjaci su rekli "da" poroku. Nije tajna da pojedini srpski pevači uživaju u porocima, a kocka je jedan od glavnih bolesti zavisnosti na estradi. Pevač Aca Lukas jednom prilikom je istakao kako je izgubio više od 70 miliona dolara na kocki. „Piše… »
Estrada u kandžama kocke! On pukao 70 miliona $, mogao da kupi celo naselje, jedan izgubio sve, a ona ne izlazi iz kazina
Kurir 23.05.2023
Mnoge poznate ličnosti bile su u kandžama poroka, a pojedinci su imali ili imaju problem sa kockom, te su više puta govorili o tome koliko su novca izgubili zbog zavisnosti. Folker Aca Lukas jednom prilikom ispričao je da je izgubio više od 70 miliona… »
Vesti dana »

Prekinuta sednica Skupštine Zaječara: Opozicija bacila dimnu bombu i prskala biber sprejem
Euronews pre 21 minutajoš 17 povezanih

Ruski petrohemijski kompleks Salavat napadnut dronovima; požari u Harkovskoj oblasti posle masovnog udara
RTS pre 31 minutajoš 52 povezane

Hoće li oluje iz regiona pogoditi Srbiju? Od petka zahlađenje, padavine i snažni udari vetra
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane

Napadnuta flotila grete tunberg, dronovi pogodili 11 brodova! Aktivisti nose pomoć za Gazu i optužuju Izrael: "Koriste eksplozive i hemijske agense" prvi snimci
Kurir pre 3 satajoš 5 povezanih

Džimi Kimel se vratio na TV: 'Gušenje slobode govora nije u američkom duhu'
BBC News pre 46 minutajoš 19 povezanih