Povezane vesti
„Kamo sreće da sam prokockao samo stan, ja sam prokockao celo beogradsko naselje“: Pevač izgubio 70 miliona dolara u kazinu, a…
Nova 23.05.2023
Ovi estradnjaci su rekli "da" poroku. Nije tajna da pojedini srpski pevači uživaju u porocima, a kocka je jedan od glavnih bolesti zavisnosti na estradi. Pevač Aca Lukas jednom prilikom je istakao kako je izgubio više od 70 miliona dolara na kocki. „Piše… »
Estrada u kandžama kocke! On pukao 70 miliona $, mogao da kupi celo naselje, jedan izgubio sve, a ona ne izlazi iz kazina
Kurir 23.05.2023
Mnoge poznate ličnosti bile su u kandžama poroka, a pojedinci su imali ili imaju problem sa kockom, te su više puta govorili o tome koliko su novca izgubili zbog zavisnosti. Folker Aca Lukas jednom prilikom ispričao je da je izgubio više od 70 miliona… »
Vesti dana »
Ovo su najtopliji gradovi u Srbiji! U 15 časova izmereno čak 39 stepeni, stručnjaci mole građane da se sklone sa ulica!
Blic pre 44 minutajoš 60 povezanih
Đedović Handanović sa generalnim direktorom NIS-a: U avgustu se očekuje rekordna prodaja benzina i dizela u poslednjih pet godina
Forbes pre 1 satjoš 45 povezanih
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 5 satijoš 28 povezanih
Rumunija potapa barže da poveća protok ka nuklearki: Upotrebljen i eksploziv
B92 pre 3 satajoš 23 povezane