Povezane vesti
„Kamo sreće da sam prokockao samo stan, ja sam prokockao celo beogradsko naselje“: Pevač izgubio 70 miliona dolara u…
Nova 23.05.2023
Ovi estradnjaci su rekli "da" poroku. Nije tajna da pojedini srpski pevači uživaju u porocima, a kocka je jedan od glavnih bolesti zavisnosti na estradi. Pevač Aca Lukas jednom prilikom je istakao kako je izgubio više od 70 miliona dolara na kocki… »
Estrada u kandžama kocke! On pukao 70 miliona $, mogao da kupi celo naselje, jedan izgubio sve, a ona ne izlazi iz kazina
Kurir 23.05.2023
Mnoge poznate ličnosti bile su u kandžama poroka, a pojedinci su imali ili imaju problem sa kockom, te su više puta govorili o tome koliko su novca izgubili zbog zavisnosti. Folker Aca Lukas jednom prilikom ispričao je da je izgubio više od 70… »
Vesti dana »

Dan žalosti danas u Srbiji zbog tragedije u Kočanima: Ovo su pravila ponašanja, a kazne su paprene
Blic pre 36 minutajoš 26 povezanih

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 0 minutajoš 14 povezanih

Više od 300 poginulih u izraelskim napadima na Gazu; Unicef: Milion dece u Gazi bez čiste vode
RTS pre 6 minutajoš 11 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 48 minutajoš 7 povezanih