Povezane vesti
Abot: Vreme je da Kosovo predloži nacrt statuta Zajednice srpskih opština
Insajder 23.05.2023
Ambasador Velike Britanije u Prištini Nikolas Abot izjavio je da je vreme da Kosovo zvanično predloži nacrt statuta Zajednice srpskih opština (ZSO). "Moje mišljenje, posebno za ZSO, jeste da je vreme da Vlada Kosova izađe sa nacrtom koji treba da se… »
Abot: Vreme da tzv. Kosovo predloži svoj nacrt statut ZSO
RTV 23.05.2023
PRIŠTINA - Ambasador Velike Britanije u Prištini Nikolas Abot izjavio je da je vreme da tzv. Kosovo zvanično predloži nacrt statuta Zajednice srpskih opština (ZSO). "Moje mišljenje, posebno za ZSO, jeste da je vreme da vlada Kosova izađe sa nacrtom… »
Abot: Vreme je da tzv. Kosovo predloži nacrt statuta ZSO
Dnevnik 23.05.2023
PRIŠTINA: Ambasador Velike Britanije u Prištini Nikolas Abot izjavio je da je vreme da tzv. Kosovo zvanično predloži nacrt statuta Zajednice srpskih opština (ZSO). "Moje mišljenje, posebno za ZSO, jeste da je vreme da vlada Kosova izađe sa nacrtom… »
Abot: Vreme da Kosovo predloži nacrt statuta ZSO zasnovan na viziji premijera
Euronews 23.05.2023
Ambasador Velike Britanije u Prištini Nikolas Abot izjavio je da je vreme da Kosovo zvanično predloži nacrt statuta Zajednice srpskih opština (ZSO). "Moje mišljenje, posebno za ZSO, jeste da je vreme da vlada Kosova izađe sa nacrtom koji treba da se… »
"Mora da postoji napredak": Ambasador Velike Britanije: Vreme je da Priština zvanično predloži Nacrt statuta ZSO
Blic 23.05.2023
Ambasador Velike Britanije na Kosovu Nikolas Abot rekao je da je vreme da Kosovo zvanično predloži Nacrt statuta Zajednice srpskih opština. Abot je naveo da u dogovorenom sporazumu mora da postoji napredak u vidu ispunjenja obaveza. - Mislim da je u… »
Vesti dana »
Otvorena deonica Moravskog koridora, Vučić: Građani od sutra od 9 sati mogu auto-putem do Vrnjačke Banje
Euronews pre 11 minutajoš 17 povezanih
Najnovije upozorenje RHMZ! Najviše snega će pasti u ovom delu Srbije, popaljeni meteoalarmi - Evo kakva je vremenska prognoza za naredne dane
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih
(Video) Helikopter nestaje u magli, jedva održava visinu: Isplivao dramatični snimak letelice koja se zabila u bolnicu u Turskoj
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 6 satijoš 1 povezana
Student Seratlić uoči protesta na Trgu Slavija: Ovo je borba celog naroda
Beta pre 3 satajoš 12 povezanih