Povezane vesti
„Brak sa Elenom Karić je bio greška“: Peđa Mijatović progovorio o bivšoj supruzi i otkrio zašto se oženio njom
Nova 23.05.2023
Bivši fudbaler ogolio dušu. Predrag Peđa Mijatović bio je nekoliko godina u bračnoj zajednici sa Elenom Karaman Karić, dizajnerkom nameštaja i navodnom spiritistkinjom, koja je ćerka modne kreatorke Verice Rakočević. Kako je istakao, pokajao se što je… »
"Brak sa Elenom je bio greška": Peđa Mijatović otvorio dušu - oženio je kada je imala 19 godina, zadesila ih tragedija
Mondo 23.05.2023
Predrag Peđa Mijatović je u emotivnom intervjuu govorio o gubitku sina kojeg je dobio sa Elenom Karić, a sada i o braku koji je, prema njegovom mišljenju "bio greška" Predrag Peđa Mijatović je u emotivnom intervjuu govorio o gubitku sina kojeg je dobio… »
"Brak sa Elenom Karić bio je greška!" Peđa Mijatović u šok intervjuu progovorio o razvodu sa dizajnerkom i glavnom krivcu
Kurir 23.05.2023
Bivši fudbaler Predraga Peđe Mijatovića otvorio je duši i progovorio o krahu braka sa dizajnerkom Elenom Karaman Karić, ćerkom srpske kreatorke Verice Rakočević. "Ne znam da li sam slomio srce mnogim ženama, mislim da nisam. Obićno se fudbaleri zbog… »
"Brak sa Elenom je bio greška": Peđa Mijatović progovorio o razvodu sa dizajnerkom, priznao šta je najviše uticalo na kraj…
Blic 23.05.2023
Dizajnerka nameštaja Elena Karaman početkom devedesetih godina udala se za Peđu Mijatovića, a tada je imala samo 19 godina. Zajednički život započeli su u Valensiji, gde su ostali do kraja braka iz kojeg su dobili dvojicu sinova, Luku i Andreja. Peđa je… »
Vesti dana »
"Razlozi su politički i interesni, a ne stručni": Oglasio se dr Dragan Milić posle razrešnja sa mesta direktora kardiohirurgije UKC Niš
Nova pre 47 minutajoš 30 povezanih
Evro pao na najniži nivo za tri meseca, investitori kupuju dolar zbog krize u Iranu
IndeksOnline pre 2 satajoš 29 povezanih
U Srbiji povećana kupovinu goriva, privatnici ga otežano nabavljaju, a cena vroglavo raste
Serbian News Media pre 2 satajoš 66 povezanih
Kurdski borci pripremaju napad na Iran u narednih nedelju dana
Politika pre 37 minutajoš 36 povezanih