Повезане вести
„Брак са Еленом Карић је био грешка“: Пеђа Мијатовић проговорио о бившој супрузи и открио зашто се оженио њом
Нова 23.05.2023
Бивши фудбалер оголио душу. Предраг Пеђа Мијатовић био је неколико година у брачној заједници са Еленом Караман Карић, дизајнерком намештаја и наводном спиритисткињом, која је ћерка модне креаторке Верице Ракочевић. Како је… »
"Брак са Еленом Карић био је грешка!" Пеђа Мијатовић у шок интервјуу проговорио о разводу са дизајнерком и главном кривцу
Курир 23.05.2023
Бивши фудбалер Предрага Пеђе Мијатовића отворио је души и проговорио о краху брака са дизајнерком Еленом Караман Карић, ћерком српске креаторке Верице Ракочевић. "Не знам да ли сам сломио срце многим женама, мислим да нисам… »
"Брак са Еленом је био грешка": Пеђа Мијатовић отворио душу - оженио је када је имала 19 година, задесила их трагедија
Мондо 23.05.2023
Предраг Пеђа Мијатовић је у емотивном интервјуу говорио о губитку сина којег је добио са Еленом Карић, а сада и о браку који је, према његовом мишљењу "био грешка" Предраг Пеђа Мијатовић је у емотивном интервјуу говорио о… »
"Брак са Еленом је био грешка": Пеђа Мијатовић проговорио о разводу са дизајнерком, признао шта је највише утицало на крај…
Блиц 23.05.2023
Дизајнерка намештаја Елена Караман почетком деведесетих година удала се за Пеђу Мијатовића, а тада је имала само 19 година. Заједнички живот започели су у Валенсији, где су остали до краја брака из којег су добили двојицу синова… »
Вести дана »

Директорка Пете београдске гимназије: Интензивно радимо на нормализацији наставе
Н1 Инфо пре 3 сатајош 35 повезаних

Марија Васић о притвору: Политичка уцена и показни пример свима који причају против власти
Бета пре 1 сатјош 12 повезаних

Студенти из Србије у ужем избору за престижну награду Сахаров Европског парламента
Решетка пре 5 сатијош 14 повезаних