Повезане вести

Најмлађа жртва имала само 6 година: Католички свештеник из Хрватске који је злостављао 13 дечака службовао и у Бањалуци

Најмлађа жртва имала само 6 година: Католички свештеник из Хрватске који је злостављао 13 дечака службовао и у Бањалуци

Блиц 23.05.2023
Бивши ректор Богословног факултета у Ријеци, католички свештеник Милан Шпехар, који је шокирао јавност признањем да је сексуално злостављао 13 дечака старих између шест и 13 година, службовао је и у Бањалуци. Како преноси… »
Бивши свештеник у Хрватској признао да је сексуално злостављао 13 малолетника

Бивши свештеник у Хрватској признао да је сексуално злостављао 13 малолетника

Еуроневс 23.05.2023
Свештеник и бивши ректор Католичког богословског факултета у Ријеци Милан Шпехар признао је данас да је сексуално злостављао 13 дечака старости између шест и 13 година. "Нико за моја злодела није ни кривац, ни саучесник. Ја сам… »
Бивши свештеник из Ријеке признао да је сексуално злостављао 13 малолетника: "Страшно ми је жао жртава"

Бивши свештеник из Ријеке признао да је сексуално злостављао 13 малолетника: "Страшно ми је жао жртава"

Телеграф 23.05.2023
Надбискуп Мате Узинић јуче је проговорио о случајевима злостављања у Цркви. Свештеник и бивши ректор Католичког богословског факултета у Ријеци Милан Шпехар признао је данас да је сексуално злостављао 13 дечака старости између… »
Свештеник из Ријеке злостављао 13 дечака: „Молим да ми опросте, а Бог залечи ране“

Свештеник из Ријеке злостављао 13 дечака: „Молим да ми опросте, а Бог залечи ране“

Данас 23.05.2023
Хрватски Национал објавио је признање свешеника и бившег ректора Католичког богословног факултета у Ријеци Милана Шпехара да је извршио блудне радње над 13 дечака старих између шест и 13 година, пише Индекс.хр. „Нико није крив… »

Вести дана »