Повезане вести
Најмлађа жртва имала само 6 година: Католички свештеник из Хрватске који је злостављао 13 дечака службовао и у Бањалуци
Блиц 23.05.2023
Бивши ректор Богословног факултета у Ријеци, католички свештеник Милан Шпехар, који је шокирао јавност признањем да је сексуално злостављао 13 дечака старих између шест и 13 година, службовао је и у Бањалуци. Како преноси… »
Бивши свештеник у Хрватској признао да је сексуално злостављао 13 малолетника
Еуроневс 23.05.2023
Свештеник и бивши ректор Католичког богословског факултета у Ријеци Милан Шпехар признао је данас да је сексуално злостављао 13 дечака старости између шест и 13 година. "Нико за моја злодела није ни кривац, ни саучесник. Ја сам… »
Бивши свештеник из Ријеке признао да је сексуално злостављао 13 малолетника: "Страшно ми је жао жртава"
Телеграф 23.05.2023
Надбискуп Мате Узинић јуче је проговорио о случајевима злостављања у Цркви. Свештеник и бивши ректор Католичког богословског факултета у Ријеци Милан Шпехар признао је данас да је сексуално злостављао 13 дечака старости између… »
Свештеник из Ријеке злостављао 13 дечака: „Молим да ми опросте, а Бог залечи ране“
Данас 23.05.2023
Хрватски Национал објавио је признање свешеника и бившег ректора Католичког богословног факултета у Ријеци Милана Шпехара да је извршио блудне радње над 13 дечака старих између шест и 13 година, пише Индекс.хр. „Нико није крив… »
Вести дана »

Путник из аутобуса открио шта се догађало пре несреће: Колега рекао возачу да испусти вентил, возило се убрзо преврнуло
Правда пре 12 минутајош 106 повезаних

Како ће Путин стићи до Мађарске? Коридор преко Србије најреалнија опција! Ево које све препреке ће руски председник морати да савлада
Курир пре 48 минутајош 17 повезаних

Министарка Пауновић: Могуће усвајање Закона о јединственом бирачком списку почетком новембра
Н1 Инфо пре 1 сатјош 13 повезаних

Уживо Народна скупштина РС бира вршиоца дужности ентитетског предсједника
Слободна Европа пре 2 сатајош 12 повезаних