Povezane vesti

Ko je Milan Špehar, katolički svešenik koji je zlostavljao 13 dečaka?

Ko je Milan Špehar, katolički svešenik koji je zlostavljao 13 dečaka?

Danas 23.05.2023
Bivši rektor Bogoslovskog fakulteta u Rijeci, sveštenik Milan Špehar, šokirao je hrvatsku javnost priznanjem za nedeljnik Nacional da je seksualno zlostavljao 13 dečaka od šest do 13 godina, piše Index.hr. Špehar je dugi niz godina bio uticajni… »
"Žao mi je žrtava mojih zlih dela": Bivši hrvatski sveštenik priznao da je seksualno zlostavljao 13 maloletnika

"Žao mi je žrtava mojih zlih dela": Bivši hrvatski sveštenik priznao da je seksualno zlostavljao 13 maloletnika

Blic 23.05.2023
Sveštenik i bivši rektor Katoličkog bogoslovskog fakulteta u Rijeci Milan Špehar priznao je danas da je seksualno zlostavljao 13 dečaka starosti između šest i 13 godina. "Niko za moja zlodela nije ni krivac, ni saučesnik. Ja sam ih počinio i… »
Sveštenik u Hrvatskoj priznao da je seksualno zlostavljao 13 dečaka

Sveštenik u Hrvatskoj priznao da je seksualno zlostavljao 13 dečaka

Radio 021 23.05.2023
Sveštenik i bivši rektor Katoličkog bogoslovskog fakulteta u Rijeci Milan Špehar priznao je danas da je seksualno zlostavljao 13 dečaka starosti između šest i 13 godina. "Niko za moja zlodela nije ni krivac, ni saučesnik. Ja sam ih počinio i… »
Sveštenik u Hrvatskoj priznao da je seksualno zlostavljao 13 maloletnika

Sveštenik u Hrvatskoj priznao da je seksualno zlostavljao 13 maloletnika

Dnevnik 23.05.2023
RIJEKA:Sveštenik i bivši rektor Katoličkog bogoslovskog fakulteta u Rijeci Milan Špehar priznao je danas da je seksualno zlostavljao 13 dečaka starosti između šest i 13 godina. "Niko za moja zlodela nije ni krivac, ni saučesnik. Ja sam ih počinio… »

Vesti dana »