Повезане вести
"Гребе и моли да се врати" Мајка хоће да је смести у болницу, Миљана жели у Задругу: Све је прокоцкала, има велики дуг!
Мондо 23.05.2023
Дисквалификована учесница ријалитија, Миљана Кулић наводно је због коцке остала без новца, због чега моли да је врате у Задругу. Дисквалификована учесница ријалитија, Миљана Кулић наводно је због коцке остала без новца, због… »
Изуједала је и Бебицу и мене! Марија Кулић решила да смести Миљану у болницу - Хитно јој је потребно озбиљно лечење!
Мондо 23.05.2023
Миљана Кулић тврди да ју је партнер Ненад Мацановић Бебица претукао, а њена мајка Марија Кулић каже да не зна шта прича и да јој је потребна стручна помоћ. Миљана Кулић тврди да ју је партнер Ненад Мацановић Бебица претукао, а… »
Вести дана »
Новосадски средњошколци из чак осам школа ступају у бојкот наставе! У Зрењанину тишина! Средњошколци у бојкоту
Волим Зрењанин пре 2 сатајош 31 повезана
Прве слике са места пада авиона НАТО близу границе са Русијом: Погинуло свих 20 чланова посаде (Фото)
Мондо пре 24 минутајош 37 повезаних
Превозник Јаћимовић: Нећу прекинути штрајк глађу док моји захтеви не буду испуњени
Нови магазин пре 2 сатајош 43 повезане
Петрушев први пут против Звезде: Није ми било свеједно, пар пута сам остао без даха...
Курир пре 54 минутајош 90 повезаних
У Загребу нема више „За дом спремни“: Забрањене усташке поруке на концертима и јавним догађајима
Нова пре 1 сатјош 24 повезане