Povezane vesti
"Izgubila sam najvećeg prijatelja kog sam imala" Elma Sinanović njegovu smrt nikad nije prebolela: On mi je bio i otac i brat
Kurir 23.05.2023
Elma Sinanović godinama je bila u braku sa izabranikom Smailom, sve do dana kad je preminuo, a ona ne krije da se nije pomirila sa gubitkom. Pevačica je više puta istakla da je jako teško podnela gubitak i način na koji se sve dogodio u njenom životu. -… »
"Način na koji je umro me je dotukao": Elmina ćerka se udaje na Bliskom istoku, a pevačica se od smrti muža nikad nije…
Blic 23.05.2023
Elma Sinanović godinama je bila u braku sa izabranikom Smailom, sve do dana kad je preminuo. Pevačica ne krije da se nikad u potpunosti nije oporavila od tog gubitka. - Najveći trenutak tuge se dogodio kada je moj suprug Smail umro. Način na koji se to… »
Vesti dana »
Jokić posle gaženja Filadelfije ugledao Embida! Njegova reakcija iznenadila je mnoge! (video)
Kurir pre 17 minutajoš 29 povezanih
'Izrael nas je uvukao u rat, nije bilo pretnje Irana': Ostavka šefa američke službe za borbu protiv terorizma
BBC News pre 52 minutajoš 20 povezanih
Danas oblačno i vetrovito, temperatura do 15 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 12 minutajoš 19 povezanih
Dogovorili se predstavnici Ministarstva poljoprivrede, proizvođača mleka, mlekara, uvoznici
Ekapija pre 12 minutajoš 10 povezanih
Sukobi na Bliskom Istoku: Iran uzvraća napadima posle ubistva Laridžanija, Izrael ponovo bombarduje Bejrut
NIN pre 17 minutajoš 7 povezanih