Povezane vesti
"Izgubila sam najvećeg prijatelja kog sam imala" Elma Sinanović njegovu smrt nikad nije prebolela: On mi je bio i otac i brat
Kurir 23.05.2023
Elma Sinanović godinama je bila u braku sa izabranikom Smailom, sve do dana kad je preminuo, a ona ne krije da se nije pomirila sa gubitkom. Pevačica je više puta istakla da je jako teško podnela gubitak i način na koji se sve dogodio u njenom životu. -… »
"Način na koji je umro me je dotukao": Elmina ćerka se udaje na Bliskom istoku, a pevačica se od smrti muža nikad nije…
Blic 23.05.2023
Elma Sinanović godinama je bila u braku sa izabranikom Smailom, sve do dana kad je preminuo. Pevačica ne krije da se nikad u potpunosti nije oporavila od tog gubitka. - Najveći trenutak tuge se dogodio kada je moj suprug Smail umro. Način na koji se to… »
Vesti dana »

Policija udarala štitovima građane i studente u Novom Sadu, uveli odbornike vlasti u zgradu skupštine
Beta pre 19 minutajoš 19 povezanih

Masovni ruski napad na Kijev, direktan pogodak u stambenu zgradu! Stravični snimci, 9 sati udara raketama i dronovima, broje se mrtvi i ranjeni (foto, video)
Kurir pre 4 minutajoš 18 povezanih

Zaoštravanje sukoba Irana i Izraela: Međusobni napadi me prestaju, G7 poslao poruku Iranu
NIN pre 14 minutajoš 18 povezanih

Ko je vrhovni vođa Irana Ali Hamnei i koliko je uticajna njegova porodica
BBC News pre 19 minutajoš 32 povezane