Povezane vesti
Meštanin Dubone: Neko našu ranu možda namerno baca u zapećak, to bode oči
Novi magazin 24.05.2023
Meštanin Dubone Dejan Mladenović izjavio je u emisiji Rekonstrukcija na N1 da su oni mala sredina i da "dele bol na ravne časti". Kako je rekao, „samo selo sve to teško podnosi“, piše N1. „Mi smo jedna mala sredina, Dubona broji svega nešto više od… »
Meštanin Dubone za N1: Neko našu ranu možda namerno baca u zapećak, to bode oči
N1 Info 24.05.2023
Meštanin Dubone Dejan Mladenović izjavio je u emisiji Rekonstrukcija na N1 da su oni mala sredina i da "dele bol na ravne časti". Kako je rekao, „samo selo sve to teško podnosi“. „Mi smo jedna mala sredina, Dubona broji svega nešto više od hiljadu… »
Meštanin Dubone za N1: Neko našu ranu možda namerno baca u zapećak, to bode oči
N1 Info 24.05.2023
Meštanin Dubone Dejan Mladenović izjavio je u emisiji Rekonstrukcija na N1 da su oni mala sredina i da "dele bol na ravne časti". Kako je rekao, „samo selo sve to teško podnosi“. „Mi smo jedna mala sredina, Dubona broji svega nešto više od hiljadu… »
Vesti dana »
Autentično tumačenje za članove REM u ostavci: Šta piše u predlogu na dnevnom redu današnje vanredne sednice Skupštine?
Nedeljnik pre 20 minutajoš 23 povezane
"Možda bi Hari Kejn trebalo da pozove predsednika Trampa!" Skandal trese Mundijal – selektor Engleske brutalno ismejao FIFA!
Kurir pre 35 minutajoš 41 povezana
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 55 minutajoš 27 povezanih
Naomi Kembel gošća na venčanju Tamare Kalinić: Druže se godinama, a sad zajedno plesale do kasno u noć
Mondo pre 25 minutajoš 21 povezana