Povezane vesti
I ja sam otac, imam ćerku i sina! Štimac se javio devojčici iz Vrbasa koju maltretiraju vršnjaci: Hoću da pomognem!
Mondo 24.05.2023
Vladimir Štimac se javio porodici devojčice iz Vrbasa koju su maltretirali vršnjaci. Vladimir Štimac se javio porodici devojčice iz Vrbasa koju su maltretirali vršnjaci. Devojčica (15) romske nacionalnosti iz Vrbasa žrtva je rasne diskriminacije pošto su… »
Štimac: Pogodila me priča o devojčici iz Vrbasa, želeo sam da se oseća srećnije
N1 Info 24.05.2023
Košarkaš Vladimir Štimac izjavio je da je otac devojčice iz Vrbasa, koju su vršnjaci ponižavali na rasnoj osnovi, prihvatio njegovu ponudu da joj pomogne. Na Tviteru je osvanula informacija o petnaestogodišnjoj devojčici romske nacionalnosti iz Vrbasa… »
Štimac: Pogodila me priča o devojčici iz Vrbasa, želeo sam da se oseća srećnije
Novi magazin 24.05.2023
Košarkaš Vladimir Štimac izjavio je da je otac devojčice iz Vrbasa, koju su vršnjaci ponižavali na rasnoj osnovi, prihvatio njegovu ponudu da joj pomogne. Na Tviteru je osvanula informacija o petnaestogodišnjoj devojčici romske nacionalnosti iz Vrbasa… »
Vesti dana »
Evo ko je na listi. Gradska izborna komisija u Boru prihvatila listu kandidata sa SG koju je podneo SNS sa svojim koalicionim partnerima
Ist media pre 46 minutajoš 36 povezanih
BLOG UŽIVO Poljoprivrednici večeras na sastanku odlučuju o daljim koracima, policija tokom dana snimala vozila poljoprivrednika, legitimisala građane koji ih podržavaju
Nova pre 2 satajoš 43 povezane
Studenti u blokadi objavili na koji način će građanima saopštavati važne informacije: Proveravajte mejlove…
Morava info pre 4 satijoš 17 povezanih
Hilari Klinton svedočila da nije znala o Epstinovima zločinima i da se ne seća da ga je upoznala
Beta pre 28 minutajoš 25 povezanih
Sandra Kolaković odredila spisak: Evo koje rukometašice napadaju Švedsku
Euronews pre 21 minutajoš 32 povezane