Povezane vesti
"Ne znam što su me odabrali za Džeja, očekivao sam poziv za Tomu!" Husa Bit strit o ulozi u filmu Nedelja, ovo kaže pevačeva…
Kurir 24.05.2023
Husein Alijević, poznat kao Husa Bit Strita tumačiće Džeja Ramadanovskog u filmu "Nedelja", koji je posvećen legendarnom pevaču, ali on do sada nije želeo previše da priča o ovoj ulozi. Husa je gostovao u emisiji kod Ognjena Amidžića zajedno s Džejovom… »
On glumi Džeja Ramadanovskog: Husa Beet Street prvi put o ulozi pevača - "Očekivao sam da me Bjela zove da igram Tomu"
Mondo 24.05.2023
Husein Alijević o svojoj prvoj ulozi na velikom platnu. Husein Alijević o svojoj prvoj ulozi na velikom platnu Husein Alijević, poznat je kao pevač grupe koja je harala devedestih godina prošlog veka Beet Street. Iako ga dugo nismo videli na sceni… »
Vesti dana »
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 3 satajoš 40 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 29 minutajoš 26 povezanih
Ko je Džo Kent, koji je podneo ostavku na mestu šefa američkog Nacionalnog centra za borbu protiv terorizma, jer ne može da podrži Trampov rat u Iranu?
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih
Potpisan ugovor o izgradnji brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica za dve godine
RTS pre 49 minutajoš 26 povezanih
Dron udario u američku ambasadu! Odjeknula eksplozija u Bagdadu, PVO sistemi nisu ništa mogli
Blic pre 2 satajoš 48 povezanih