Повезане вести

Митровић: Из Бујановца 400 људи на митингу, не само чланови странке

Митровић: Из Бујановца 400 људи на митингу, не само чланови странке

Бујановачке 24.05.2023
Бујановац, 24. мај 2023. (фото ФБ Ненад Митровић) – На митинг Александра Вучића 26. маја у Београду ићи ће око 400 грађана из општине Бујановац, рекао је данас нашем порталу шеф бујановачких напредњака и народни посланик Ненад… »
Стојанча Арсић: Шта ћу ја на Вучићевом митингу?

Стојанча Арсић: Шта ћу ја на Вучићевом митингу?

Бујановачке 24.05.2023
Бујановац, 24. мај 2023. – Шта ћу ја на Вучићевом митингу? Овим је питањем Стојанча Арсић одговорио на питање Бујановачких да ли ће у петак присуствовати великом скупу који је у Београду заказао председник Србије, што не би… »
Радници Јумковог погона који желе на митинг добијају слободан дан, из Биводе иде ко жели

Радници Јумковог погона који желе на митинг добијају слободан дан, из Биводе иде ко жели

Бујановачке 24.05.2023
Предраг Денчић Бујановац, 24. мај 2023. (фото СНС Бујановац) – Директори Биводе и погона Јумка у Бујановцу, напредњаци Предраг Денчић и Небојша Костић, тврде да радници ових фабрика самостално одлучују да ли ће ићи на митинг… »
Анђелковић: СПС Бујановац напунио аутобус за Вучићев митинг

Анђелковић: СПС Бујановац напунио аутобус за Вучићев митинг

Бујановачке 24.05.2023
Анђелковић Бујановац, 24. мај 2023. – Бујановачки одбор Социјалистичке партије Србије (СПС) организовано иде на митинг Александра Вучића заказан за 26. мај (петак) у Београду, потврдио је за наш портал лидер локалних социјалиста… »

Вести дана »