Povezane vesti
Varao ženu sa njenom majkom: Afera duga 22 godine: "Napravio joj je decu, moju polubraću"
Blic 24.05.2023
Jedna žena ostala je u šoku nakon što je DNK test otkrio da je njen suprug imao tajnu aferu s njenom majkom dugu 22 godine. Rekla je da je njen muž čak otac njene braće blizanaca nakon što su obe žene zatrudnele u razmaku od nekoliko dana… »
Napravio je dete meni i mojoj mami u razmaku od nekoliko dana: Žena potpuno slomljena nakon što je sazanala za strašnu prevaru…
Kurir 24.05.2023
Žena je bila šokirana kada je otkrila da je njen suprug, sa kojim ima troje dece, bio u vezi sa njenom majkom čak 22 godine. DNK test je otkrio da je on čak i otac njene braće blizanaca, ili, bolje rečeno, polubraće. Rekla je da je uništio njeno… »
Vesti dana »

Protest i incidenti ispred prostorija SNS: Pristalice naprednjaka gađale jajima i flašama okupljene građane, čuo se jak topovski udar
Danas pre 44 minutajoš 1 povezana

Teška nesreća kod Šibenika: Jedna osoba poginula kada je kamion prešao u suprotnu traku i udario u automobil
Blic pre 39 minutajoš 1 povezana

Približava se Trampov rok, hoće li pritisak promeniti tok rata u Ukrajini?
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Vučić zahvalio italijanskoj premijerki na podršci evropskom putu Srbije i održavanju EXPO
Danas pre 3 satajoš 1 povezana