Povezane vesti
Varao ženu sa njenom majkom: Afera duga 22 godine: "Napravio joj je decu, moju polubraću"
Blic 24.05.2023
Jedna žena ostala je u šoku nakon što je DNK test otkrio da je njen suprug imao tajnu aferu s njenom majkom dugu 22 godine. Rekla je da je njen muž čak otac njene braće blizanaca nakon što su obe žene zatrudnele u razmaku od nekoliko dana… »
Napravio je dete meni i mojoj mami u razmaku od nekoliko dana: Žena potpuno slomljena nakon što je sazanala za strašnu prevaru…
Kurir 24.05.2023
Žena je bila šokirana kada je otkrila da je njen suprug, sa kojim ima troje dece, bio u vezi sa njenom majkom čak 22 godine. DNK test je otkrio da je on čak i otac njene braće blizanaca, ili, bolje rečeno, polubraće. Rekla je da je uništio njeno… »
Vesti dana »
Grbović: Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Nova pre 28 minutajoš 30 povezanih
U Prijepolju kraj vanredne situacije, Lim pao ispod nivoa redovne odbrane od poplava
Dnevnik pre 17 minutajoš 48 povezanih
Odbor za pravosuđe podržao set pravosudnih zakona koje je predložio Mrdić
RTV pre 42 minutajoš 24 povezane
Najlepše čestitke za Srpsku Novu godinu: Poželite voljenima srećan i blagosloven početak
Mondo pre 1 satjoš 43 povezane
Srećna Srpska nova godina na kuli u Abu Dabiju Vučić: UAE čestitala na najlepši način
RTS pre 1 satjoš 35 povezanih