Povezane vesti
Abazović: Vlada Crne Gore će raditi i posle izbora 11. juna, sve do konstituisanja nove
Vesti online 24.05.2023
Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je danas da će vlada te zemlje raditi i posle izbora 11. juna, i to sve do konstituisanja nove. – Mi nismo mogli da znamo kada će biti parlamentarni izbori. Niti ste vi to znali do momenta… »
Abazović: Vlada Crne Gore će raditi i posle izbora 11. juna, sve do konstituisanja nove
RTV 24.05.2023
PODGORICA - Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je danas da će vlada te zemlje raditi i posle izbora 11. juna, i to sve do konstituisanja nove. ''Mi nismo mogli da znamo kada će biti parlamentarni izbori. Niti ste vi to znali… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 57 povezanih
U Srbiji potvrđeno 11 slučajeva groznice Zapadnog Nila: Ovi simptomi posle ujeda komarca zahtevaju hitan odlazak lekaru
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 33 povezane
Isplata penzionerima prema visini penzija, davanja stanovništvu jednokratna: Ovako je Fiskalni savet ocenio rebalans budžeta i pomoć države građanima
Blic pre 2 satajoš 35 povezanih
RIK odobrio javnu nabavku za 30.000 paravana za glasačka mesta
Insajder pre 44 minutajoš 21 povezana
Ambasador i oficir za vezu EU obišli evropske i srpske vatrogasce u Deliblatskoj peščari
Beta pre 24 minutajoš 23 povezane