Povezane vesti
„Nama je sada potrebna pomoć, a mi ćemo vama pomoći kasnije“: Pojavio se video snimak vrbovanja građana da dođu na miting SNS-a…
Danas 24.05.2023
Svakodnevno stižu svedočenja iz cele države da se građani pritiskaju i potkupljuju kako bi otišli na kontramiting SNS-a, a nedavno se pojavio i video snimak iz Zemuna, odnosno Batajnice, gde lokalni većnik objašnjava građanima kako će im pomoći ukoliko… »
Imamo dosad najdirektniji snimak vrbovanja građana da dođu na kontramiting: „Nama je sada potrebna pomoć, a mi ćemo vama…
Nova 24.05.2023
Svakodnevno stižu svedočenja iz cele države da se građani pritiskaju i potkupljuju kako bi otišli na kontramiting SNS, a nedavno se pojavio i video snimak iz Zemuna, odnosno Batajnice, gde lokalni većnik objašnjava građanima kako će im pomoći ukoliko odu… »
Vesti dana »
Paklene vrućine u Srbiji: U kojim gradovima je izmerena najviša temperatura
NIN pre 31 minutajoš 36 povezanih
Akcident u Guči: Iz hladnjače iscurio amonijak, meštanima stiglo upozorenje MUP-a
Euronews pre 1 satjoš 49 povezanih
Tramp: Ako budemo primorani da s vojskom završavamo posao, Iran više neće postojati
Insajder pre 4 satijoš 38 povezanih
Marko Arnautović pobesneo na Mundijalu: Alžirci ga provocirali, on krenuo sam na ceo tim
Mondo pre 3 satajoš 32 povezane
Novi video studenata FDU koji će Vučića posebno zaboleti: Njegova izjava o 200.000 ljudi na protestu mu se sad vratila kao bumerang VIDEO
Nova pre 26 minutajoš 20 povezanih