Povezane vesti
„Nama je sada potrebna pomoć, a mi ćemo vama pomoći kasnije“: Pojavio se video snimak vrbovanja građana da dođu na miting SNS-a…
Danas 24.05.2023
Svakodnevno stižu svedočenja iz cele države da se građani pritiskaju i potkupljuju kako bi otišli na kontramiting SNS-a, a nedavno se pojavio i video snimak iz Zemuna, odnosno Batajnice, gde lokalni većnik objašnjava građanima kako će im pomoći ukoliko… »
Imamo dosad najdirektniji snimak vrbovanja građana da dođu na kontramiting: „Nama je sada potrebna pomoć, a mi ćemo vama…
Nova 24.05.2023
Svakodnevno stižu svedočenja iz cele države da se građani pritiskaju i potkupljuju kako bi otišli na kontramiting SNS, a nedavno se pojavio i video snimak iz Zemuna, odnosno Batajnice, gde lokalni većnik objašnjava građanima kako će im pomoći ukoliko odu… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana