Повезане вести
Кадетска фудбалска репрезентација Србије у четвртфиналу Европског првенства
Политика 24.05.2023
Кадетска фудбалска репрезентација Србије пласирала се данас у четвртфинале Европског првенства у Мађарској, пошто је у Будаершу одиграла нерешено 1:1 против Шпаније, у утакмици трећег кола Групе Б. Србија је повела у 68. минуту… »
Велики успех: Кадети Србије ремизирали са Шпанијом и пласирали се у четвртфинале ЕП!
Спортски журнал 24.05.2023
Изабраници селектора Александра Луковића у четвртфиналу ће се састати са Пољском. Кадетска фудбалска репрезентација Србије пласирала се у четвртфинале Европског првенства у Мађарској, пошто је у трећем колу Б групе ремизирала са… »
Србијо, победи и иди на светско првенство! "орлићи" направили чудо, а селектор смирује: "Ми смо склони еуфорији..."
Мондо 24.05.2023
Репрезентација Србије направила је велики резултат на Европском првенству у Мађарској, али победа у следећем мечу може да буде изузетно важна. Репрезентација Србије направила је велики резултат на Европском првенству у Мађарској… »
Кадети Србије ремизирали са Шпанијом и пласирали се у четвртфинале ЕП
ИндексОнлине 24.05.2023
БУДИМПЕШТА – Кадетска фудбалска репрезентација Србије пласирала се у четвртфинале Европског првенства у Мађарској, пошто је данас у трећем колу Б групе ремизирала са Шпанијом 1:1 (0:0). Србија је повела поготком Андрије… »
Луковић: Не бих волео да се упадне у еуфорију (ВИДЕО)
Спорт клуб 24.05.2023
"Још сам под утиском, није лако вратити се после лошег старта турнира. Сви су некако размишљали о поразу против Словеније, а ми смо се бавили нама и припремали за последње две утакмице. Одиграли смо против најквалитетнијих… »
Максимовић и Митровић: Сви смо заслужни за подвиг (ВИДЕО)
Спорт клуб 24.05.2023
"Чињеница да сам тресао мреже Италије и Шпаније на овом турниру није ми толико битна, колико ме радује игра целе екипе. Сви смо заслужни за овај подвиг, од играча, до селектора и чланова стручног штаба", каже после пласмана у… »
Саутгејт објавио списак: Езе дебитује за репрезентацију Енглеске
Спортски журнал 24.05.2023
Енглеска ће 16. јуна гостовати Малти, а три дана касније дочекаће Северну Македонију. Селектор фудбалске репрезентације Енглеске Гарет Саутгејт објавио је списак играча за мечеве против Малте и Северне Македоније у… »
Селектор има и замерке за своје момке, а пред четвртфинале моли да се не уђе у еуфорију!
Спортске.нет 24.05.2023
Србија је у четвртфиналу кадетског Европског првенства које се одржава у Мађарској, пошто је као другопласирана из групе Б прошла у наредну фазу. Селектор Александар Луковић сматра да је учињен успех, али да ова екипа може још… »
Саутгејт објавио списак за јунске мечеве квалификација
Спорт клуб 24.05.2023
Селектор фудбалске репрезентације Енглеске Герет Саутгејт објавио је у среду списак играча на које ће рачунати у јунским мечевима квалификација за Европско првенство 2024. године. Енглези играју против Малте 16. и против Северне… »
Вести дана »
Покушан војни пуч, председник на сигурном, пучисти тврде: Узели смо националну телевизију!
Дневник пре 25 минутајош 31 повезана
Владан Милојевић више нема опција за Штурм: Повредио се још један играч Црвене звезде
Мондо пре 15 минутајош 112 повезане
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 2 сатајош 51 повезана