Povezane vesti
Kragujevac domaćin vršnjačke edukativne radionice
RTK 24.05.2023
Poverenik za zaštitu ravnopravnosti i Populacioni fond UN u Srbiji nastavljaju kampanju “Tvoje telo je tvoje. I na netu i u stvarnom svetu“ po gradovima u Srbiji. U Kragujevcu je organizovana radionica za srednjoškolce na temu “Zaštita od diskriminacije… »
Aktivnosti kampanje “Tvoje telo je tvoje. I na netu i u stvarnom svetu“ u Kragujevcu
Veliki park 24.05.2023
U organizaciji Kancelarije poverenice za zaštitu ravnopravnosti i Populacionog fonda UN u Srbiji, za učenike viših razreda osnovne škole i srednjoškolce u Kragujevcu održana je radionica na temu Zaštita od diskriminacije i različitih oblika nasilja koja… »
Vesti dana »
Studenti i opozicija: S obzirom na izborne uslove, zadovoljni rezultatima
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
"Ja podršku Dodika nisam tražio, on moju jeste" Lukas odgovorio Dodiku nakon slike sa Naserom Orićem
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
Studenti i građani ispred RTS-a nezadovoljni izveštavanjem o lokalnim izborima, saobraćaj obustavljen (FOTO; VIDEO)
Danas pre 5 minutajoš 1 povezana
Umro poznati pevač Jutros pronađen mrtav u hotelskoj sobi: Mirko Perković imao nastup veče pre smrti
Blic pre 30 minutajoš 1 povezana
Vučić slavi nakon pobede na izborama: "Srećan što sam imao vremena da se proveselim sa Danilom za rođendan"
Telegraf pre 10 minutajoš 3 povezane