Povezane vesti

Nastavljaju se pregovori o minimalcu: SSSS traži povećanje za ovu godinu

Nastavljaju se pregovori o minimalcu: SSSS traži povećanje za ovu godinu

Pressek 25.05.2023
Pregovori o povećanu minimalne zarade između poslodavaca, sindikata i države nastavljaju se danas pod uslovom da se razgovara o povećanju za drugi deo ove godine, najavio je Savez samostalnih sindikata Srbije (SSSS). Sekretar veća SSSS Zoran… »
Sindikati traže povećanje minimalca od 1. jula

Sindikati traže povećanje minimalca od 1. jula

Bujanovačke 25.05.2023
Bujanovac, 25. maj 2023. (foto arhiva GMP) – Pregovori između poslodavaca, sindikata i države o povećanju minimalne zarade biće nastavljeni danas, ali pod uslovom da se razgovara o povećanju za drugi deo ove godine, najavio je Savez samostalnih… »
Nastavljaju se pregovori o minimalcu, SSSS traži povećanje za ovu godinu, u suprotnom ih napušta

Nastavljaju se pregovori o minimalcu, SSSS traži povećanje za ovu godinu, u suprotnom ih napušta

Radio sto plus 25.05.2023
Sekretar veća SSSS Zoran Mihajlović juče je rekao za Betu da će u nastavku pregovora o povećanju minimalne cene rada, taj sindikat tražiti da se ona poveća za drugu polovinu godine, umesto da se pregovara za 2024, a ako tako ne bude, napustiće… »
Nastavljaju se pregovori o minimalcu: Da li je realno da najmanja plata bude 50.000 dinara?

Nastavljaju se pregovori o minimalcu: Da li je realno da najmanja plata bude 50.000 dinara?

Glas Zaječara 25.05.2023
Pregovori o povećanu minimalne zarade izmedju poslodavaca, sindikata i države nastavljaju se danas pod uslovom da se razgovara o povećanju za drugi deo ove godine, najavio je Savez samostalnih sindikata Srbije (SSSS). Sekretar veća SSSS Zoran… »

Vesti dana »

Pešić: Bilo je nekih grešaka, ali smo ostvarili cilj

Pešić: Bilo je nekih grešaka, ali smo ostvarili cilj

Politika pre 3 satajoš 49 povezanih
Uhapšen Alija Balijagić

Uhapšen Alija Balijagić

Zoom UE pre 24 satajoš 108 povezanih
Janis: "Nismo bili spremni za ovo, ja sam kriv"

Janis: "Nismo bili spremni za ovo, ja sam kriv"

Sportske.net pre 24 satajoš 44 povezane