Povezane vesti
Napadač otvorio vatru lovačkom puškom usred Japana: Ranjene najmanje četiri osobe, među njima i dva policajca! Muškarac u…
Kurir 25.05.2023
U japanskom gradu Nakano dogodila se pucnjava u kojoj su ranjene četiri osobe, uključujući dva policajca. Napadač je pucao lovačkom puškom, a prilikom napada je koristio i nož, javlja japanski javni servis NHK. On je pobegao sa lica mesta, a policija je… »
Pucnjava u Japanu, ubijene 3 osobe: Napadač se zabarikadirao u zgradi, policija upozorila ljude da ne izlaze
Telegraf 25.05.2023
Među ubijenima su jedan muškarac i dvojica policajaca. U japanskom gradu Nakano danas se dogodila pucnjava u kojoj su ubijene tri osobe, a jedna je ranjena, dok se napadač zabarikadirao u obližnjoj zgradi. Među ubijenima su jedan muškarac i dvojica… »
Troje ljudi ubijeno u japanskom gradu Nakano
Insajder 25.05.2023
U japanskom gradu Nakano se dogodila pucnjava u kojoj su ubijene tri osobe, a jedna je ranjena, dok se napadač zabarikadirao u obližnjoj zgradi. Među ubijenima su jedan muškarac i dvojica policajaca, prenosi japanski javni servis NHK, navodeći da stanje… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 2 satajoš 35 povezanih
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 22 minutajoš 8 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
Orban: Jedini put da se izbegne energetska kriza u Evropi i svetu ─ ukidanje sankcija Rusiji
Sputnik pre 32 minutajoš 62 povezane