Повезане вести

Обрадовић: Играчи нове генерације су егоманијаци

Обрадовић: Играчи нове генерације су егоманијаци

Спорт клуб 25.05.2023
Тренер Монака Саша Обрадовић био је гост јутарњег програма ТВ Нова С и говорио је о историјском успеху клуба у Евролиги. Монако је на фајнал-фору у Каунасу победио Барселону у мечу за треће место, а већ је и сам пласман у… »
Партизан и ми смо дигли стандарде, биће још теже: Монако трећи у Европи, принц Алберт у шоку: "Да је неко рекао..."

Партизан и ми смо дигли стандарде, биће још теже: Монако трећи у Европи, принц Алберт у шоку: "Да је неко рекао..."

Мондо 25.05.2023
Српски стручњак посетио Кремну, одакле су видовити Тарабићи, па се након исписивања жеље на цедуљицу пласирао међу четири најбоља тима у Евролиги. Српски стручњак посетио Кремну, одакле су видовити Тарабићи, па се након… »
Обрадовић: "Остајем, али биће тешко, дигли смо стандарде, као и Партизан, а избора је мало"

Обрадовић: "Остајем, али биће тешко, дигли смо стандарде, као и Партизан, а избора је мало"

Спортске.нет 25.05.2023
Тренер Монака Саша Обрадовић у разговору за ,,Нова С" говорио је о успеху свог клуба у Евролиги и освајању трећег места на овогодишњем Фајнал фору. ,,Што се тиче самог догађаја и целе сезоне, могу да кажем да проживљавам… »

Вести дана »