Povezane vesti
Gvideti pred Ligu nacija. "Srbija uvek igra da pobeđuje"
Sportske.net 25.05.2023
Srbija počinje grupnu fazu takmičenja u Antaliji 30. maja, rivali su joj SAD, Turska, Poljska i Kanada. "Završena je sezona sa Vakifbankom, sad me čekaju novi izazovi. Srećan sam što sam ovde, impresioniran sam nivoom odbojke koji svaki dan vidim na… »
Gvideti pred Ligu nacija: Ako gubimo – gubićemo mnogo
Sport klub 25.05.2023
Novi selektor ženske odbojkaške reprezentacije, Đovani Gvideti, rekao je pred start Lige nacija, da Srbija uvek igra da pobeđuje na svakom takmičenju, ali je istovremeno najavio i podmlađivanje državnog tima. Gvideti je stigao na okupljanje… »
Vesti dana »
Meteorolog: Vrhunac toplotnog talasa od 5. do 8. avgusta, zabrinjavajuće što mu se kraj ne nazire
Insajder pre 55 minutajoš 36 povezanih
Kraj rata u Gazi na vidiku? Tramp tvrdi da je Hamas pristao da se potpuno razoruža
Nova pre 35 minutajoš 29 povezanih
"Na Marakani nas je bog spasio! Tada se rodio novi Milan" Ovako je Franko Barezi govorio o kultnom meču protiv Crvene zvezde i čuvenoj beogradskoj magli!
Kurir pre 20 minutajoš 23 povezane
Uhapšeni L. T. (1997) iz Pirota kao i D. Đ. (1994) i M. A. (1991) iz Niša zbog posedovanja i prodaje kokaina
Gradski portal 018 pre 1 satjoš 16 povezanih
Vanredne mere u Gornjem Milanovcu: Uvedene zabrane zbog nepovoljne hidrološke situacije
NIN pre 35 minutajoš 11 povezanih