Povezane vesti
Bjelogrlić prozvao Telekom Srbija: Neka vam glume Bule Goncić ili Rastko Janković, ja više neću
Nova 25.05.2023
Glumac Dragan Bjelogrlić pozvao je danas Direkciju Telekoma da se oglasi povodom "sramnih i ogavnih napada" na glumce koji igraju u Telekomovim serijama. On je upitao javno da li angažman u projektima koje finansira Telekom podrazumeva da angažovani… »
Dragan Bjelogrlić: Predlažem da novi „tajkun“ bude Bule Goncić ili Rastko Janković
Danas 25.05.2023
Glumac Dragan Bjelogrlić pozvao je danas Direkciju Telekoma da se oglasi povodom „sramnih i ogavnih napada“ na glumce koji igraju u Telekomovim serijama, nakon što je predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić poručio da glumci koji nisu za… »
Dragan Bjelogrlić pozvao Telekom da se oglasi povodom napada na glumce
N1 Info 25.05.2023
Glumac Dragan Bjelogrlić pozvao je danas Direkciju Telekoma da se oglasi povodom "sramnih i ogavnih napada" na glumce koji igraju u Telekomovim serijama. On je upitao javno da li angažman u projektima koje finansira Telekom podrazumeva da angažovani… »
Dragan Bjelogrlić: Predlažem da novi ‘tajkun’ bude Bule Goncić ili Rastko Janković
Radio 021 25.05.2023
Glumac Dragan Bjelogrlić pozvao je danas Direkciju Telekoma da se oglasi povodom "sramnih i ogavnih napada" na glumce koji igraju u Telekomovim serijama. On je javno upitao da li angažman u projektima koje finansira Telekom podrazumeva da angažovani… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 6 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 5 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 7 satijoš 2 povezane