Povezane vesti
Marinika Tepić dobila pretnje smrću
Beta 25.05.2023
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) i poslanica u Skupštini Srbije Marinika Tepić dobila je pretnje smrću na društvenoj mreži Fejsbuk. Kako je preneo portal N1, Tepić je pretnje dobila sa profila izvesnog Goluba Potežice u kojoj navodi da… »
Radio 021 25.05.2023
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) i poslanica u Skupštini Srbije Marinika Tepić dobila je pretnje smrću na društvenoj mreži Fejsbuk. Osoba koja joj je pretila navodi "da se smiri ili će biti ubijena". Takođe piše da "poziva građane na… »
Radio sto plus 25.05.2023
Kako je preneo portal N1, Tepić je pretnje dobila sa profila izvesnog Goluba Potežice u kojoj navodi da “se smiri” ili će “biti ubijena” i u kojoj piše da “poziva građane na ubistvo Marinike Tepić”. Tepić je za taj portal rekla da je… »
Danas 25.05.2023
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) i poslanica u Skupštini Srbije Marinika Tepić dobila je pretnje smrću na društvenoj mreži Fejsbuk. Kako je preneo portal N1, Tepić je pretnje dobila sa profila izvesnog G. P. u kojoj navodi da „se… »
Pretnje ubistvom Mariniki Tepić
Novi magazin 25.05.2023
Narodna poslanica i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić dobila je pretnje da "se smiri" ili će "biti ubijena" na društvenoj mreži Fejsbuk. Sa Fejsbuk profila izvesnog Goluba Potežice Tepić je dobila poruku u kojoj joj se preti… »
Pretnje ubistvom Mariniki Tepić
N1 Info 25.05.2023
Narodna poslanica i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić dobila je pretnje da "se smiri" ili će "biti ubijena" na društvenoj mreži Fejsbuk. Sa Fejsbuk profila izvesnog Goluba Potežice Tepić je dobila poruku u kojoj joj se preti… »
Vesti dana »
Završena današnja blokada zgrade tužilaštva i suda u Novom Sadu
Politika pre 38 minutajoš 183 povezane
"Naučio me kako da koristimo vaučere za domaće turiste": Vučić nakon sastanka sa Ficom: Imao sam izuzetnu čast da razgovaram sa jednim od najvećih svetskih lidera (foto)
Blic pre 21 minutajoš 46 povezanih
"Baza u Poljskoj je na listi potencijalnih prioritetnih meta": Stigla nova upozorenja Kremlja
Telegraf pre 56 minutajoš 42 povezane
"Video sam kako se krije u žbunju, mogao je da me ubije s leđa": Dragan je video tragove i odmah pozvao policiju: Ovo je njegova neverovatna priča kako je razotkrio Aliju Balijagića
Blic pre 1 satjoš 94 povezane
Tragedija u Novom Sadu: Hapšenja zbog pada nadstrešnice i smrti 15 ljudi
BBC News pre 2 satajoš 32 povezane