Povezane vesti
Profesorka gimnazije: Suspendovana sam zbog plakata i teksta o protestu
N1 Info 25.05.2023
Zrenjaninska gimnazija je suspendovala svoju profesorku Senku Jankov nakon što je okačila plakat "Zrenjanin protiv nasilja" u Google učionicu. Profesorka Jankov kaže za N1 da je postupak protiv nje pokrenut ne samo zbog plakata koji je okačila u Google… »
Zrenjaninska gimnazija suspendovala profesorku zbog plakata „Zrenjanin protiv nasilja“
Danas 25.05.2023
Nakon što je sinoć u Zrenjaninu održan protest „Zrenjanin protiv nasilja“ , gde je profesorka zrenjaninske gimnazije Senka Jankov održala govor, danas je Zrenjaninska gimnazija suspendovala ovu svoju nastavnicu, saznaje Danas. Suspenzija je usledila jer… »
Profesorka Zrenjaninske gimnazije Senka Jankov nakon protesta suspendovana sa posla
Zrenjaninski 25.05.2023
Profesorka sociologije u Zrenjaninskoj gimnaziji Senka Jankov suspendovana je sa posla odlukom direktora ove obrazovne ustanove, saopštio je danas Pokret „Novi optimizam“. Kako je navedeno u saopštenju, ona je suspendovana jer je „u google učionici“… »
Vesti dana »

Rat dronovima se nastavlja Harkovom odjekivale ekpslozije, gori petrohemijski kompleks Gasproma!
Dnevnik pre 8 minutajoš 41 povezana

Rubio: Drago mi je što sam video Vučića, tema sastanka bio dijalog i EXPO 2027
Euronews pre 33 minutajoš 29 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Dolazi naoblačenje sa kišom
Serbian News Media pre 38 minutajoš 18 povezanih

Dva miliona ljudi evakuisano u Kini zbog supertajfuna, na Tajvanu najmanje 14 poginulih
BBC News pre 14 minutajoš 15 povezanih

Dragan Đilas podseća da je pre 25 godina, na današnji dan, „pobeđena zločinačka vlast socijalista, julovaca i radikala“
Glas Šumadije pre 18 minutajoš 10 povezanih