Povezane vesti
Da li igrate društvene igre - Kancelarija za mlade u Sremskoj Mitrovici svakog četvrtka oragnizuje veče društvenih igara
Mondo 25.05.2023
Danas smo više okrenuti tehnologijama i imamo sve manje prave interakcije, pa društvene igre mogu da nas povežu. Danas smo više okrenuti tehnologijama i imamo sve manje prave interakcije, pa društvene igre mogu da nas povežu. Osim toga, sremskomitrovačka… »
Da li igrate društvene igre - Kancelarija za mlade u Sremskoj Mitrovici svakog četvrtka za mlade organizuje veče društvenih…
Kurir 25.05.2023
Danas smo više okrenuti tehnologijama i imamo sve manje prave interakcije, pa društvene igre mogu da nas povežu. Osim toga, sremskomitrovačka KZM je dobila sredstva za opremanje što će doprineti boljim uslovima za mlade. “Kancelarija za mlade svakog… »
Vesti dana »
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku, Pezeškijan poslao pisanu ostavku Modžtabi Hamneiju zbog jačanja uticaja IRGC
Euronews pre 2 satajoš 39 povezanih
Luda drama u Nišu! Spartak i FMP odigrali finale za infartk - titula šampiona Srbije na kraju ipak otišla u Suboticu!
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih
Trener FMP-a o sudijama i zaslugama: "Ja sam ljudima iz Spartaka rekao zasluženo, oni meni nešto drugo"
Sportske.net pre 27 minutajoš 21 povezana
PSŽ odneo pehar Lige šampiona Emanuelu Makronu: Navija za drugi klub, ali skinuo kapu pred prvakom Evrope
Mondo pre 1 satjoš 50 povezanih