Povezane vesti

Putin prebacuje nuklearno oružje u ovu zemlju! Nova pretnja Ukrajini i Evropi - “Odluka je doneta, već je počelo!”

Putin prebacuje nuklearno oružje u ovu zemlju! Nova pretnja Ukrajini i Evropi - “Odluka je doneta, već je počelo!”

Mondo 25.05.2023
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da je počeo proces prebacivanja nestrateškog nuklearnog naoružanja iz Rusije u Belorusiju. Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da je počeo proces prebacivanja nestrateškog… »
Lukašenko: Počelo premeštanje ruskog nuklearnog oružja u Belorusiju

Lukašenko: Počelo premeštanje ruskog nuklearnog oružja u Belorusiju

Kurir 25.05.2023
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko rekao je da je počelo premeštanje nuklearnog naoružanja u okviru sporazuma sa Rusijom, piše "Belta". "Putin me je obavestio da je potpisao ukaz o razmeštanju nuklearnog oružja u Belorusiji. To je bio… »
Počelo prebacivanje ruskog nuklearnog oružja u Belorusiju

Počelo prebacivanje ruskog nuklearnog oružja u Belorusiju

Vesti online 25.05.2023
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko saopštio je da je počelo prebacivanje nestrateškog nuklearnog oružja iz Rusije na teritoriju Belorusije. – Predsednik Rusije Vladimir Putin me je obavestio da je potpisao ukaz o našim akcijama o… »
Lukašenko: Počelo prebacivanje nestrateškog nuklearnog oružja iz Rusije

Lukašenko: Počelo prebacivanje nestrateškog nuklearnog oružja iz Rusije

Blic 25.05.2023
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko saopštio je da je počelo prebacivanje nestrateškog nuklearnog oružja iz Rusije na teritoriju Belorusije. - Predsednik Rusije Vladimir Putin me je obavestio da je potpisao ukaz o našim akcijama o… »
Lukašenko: Rusija počela da premešta nuklearno naoružanje u Belorusiju

Lukašenko: Rusija počela da premešta nuklearno naoružanje u Belorusiju

Telegraf 25.05.2023
"Trebalo je pripremiti tamo u Belorusiji i skladišta i tako dalje. Sve smo to uradili. Stoga je počeo pokret nuklearnog oružja", rekao je predsednk Belorusije. Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da je počelo premeštanje ruskog… »

Vesti dana »