Povezane vesti
Abraham o rasizmu u fudbalu: I mi smo ljudi
Politika 25.05.2023
Engleski fudbaler i igrač Rome Temi Abraham izjavio je danas da posledice rasizma navijača idu daleko izvan fudbalskog terena. „To je mali broj ljudi, ali manjina može da utiče na nečiji život. Mi smo više od fudbalera, i mi smo ljudi. Imamo… »
Glas protiv rasizma digao i Temi Abraham: "Mi smo više od fudbalera..."
Sportske.net 25.05.2023
Engleski fudbaler i igrač Rome Temi Abraham izjavio je danas da posledice rasizma navijača idu daleko izvan fudbalskog terena. "To je mali broj ljudi, ali manjina može da utiče na nečiji život. Mi smo više od fudbalera, i mi smo ljudi. Imamo… »
Abraham o rasizmu u fudbalu: I mi smo ljudi
Sportski žurnal 25.05.2023
Abraham je odrastao u Engleskoj kao sin roditelja koji su se doselili iz Nigerije. Engleski fudbaler i igrač Rome Temi Abraham izjavio je danas da posledice rasizma navijača idu daleko izvan fudbalskog terena. - To je mali broj ljudi, ali manjina može… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih
Amerika "buši" Međunarodni krivični sud: Sad neće izvršiti naloge za hapšenje Netanijahua i Galanta
Kurir pre 54 minutajoš 6 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Danas pre 5 satijoš 2 povezane