Повезане вести

Власник телевизије "Пинк" рекао да, у року од десетак дана, укида "Задругу"

Власник телевизије "Пинк" рекао да, у року од десетак дана, укида "Задругу"

Дневник 26.05.2023
БЕОГРАД: Власник телевизије "Пинк" Жељко Митровић написао је на свом Инстаграм налогу да је, на препоруку председника Републике Србије Александра Вучића, донео одлуку да у року од десетак дана, укине ријалити програм “Задруга”… »
"Шта САД? Не разумем, где ћемо?" Овако је Звездан Славнић реаговао на причу да се завршава Задруга - шокиран!

"Шта САД? Не разумем, где ћемо?" Овако је Звездан Славнић реаговао на причу да се завршава Задруга - шокиран!

Мондо 26.05.2023
Звездан Славнић у априлу ове године коментарисао је наводе да ће се Задруга завршити. Звездан Славнић у априлу ове године коментарисао је наводе да ће се Задруга завршити. У домаћој јавности недавно је одјекнула одлука власника… »
Договор је пао: Жељко Митровић укида “Задругу” на препоруку Вучића

Договор је пао: Жељко Митровић укида “Задругу” на препоруку Вучића

Време 26.05.2023
Власник Пинка Председник Србије Александар Вућић синоћ је путем телевизије Пинк упутио молбу њеном власнику, Жељку Митровићу да размотри да укине ријалити програм "Задруга". Одговор је стигао путем друштвених мрежа, где је… »
Укида се ''Задруга'''?

Укида се ''Задруга'''?

Правда 26.05.2023
Власник "Пинка" Жељко Митровић најавио је да ће, на захтев председника Александра Вучића, укинути ријалити програм "Задруга". Председник Александар Вучић рекао је синоћ да је током разговара са власником Пинка Жељком Митровићем… »
Сви детаљи укидања Задруге! Жељко Митровић саопштио своју одлуку - ево када ће се ставити тачка на ријалити!

Сви детаљи укидања Задруге! Жељко Митровић саопштио своју одлуку - ево када ће се ставити тачка на ријалити!

Мондо 26.05.2023
Откривено када ће се званично завршити Задруга. Откривено када ће се званично завршити Задруга. Власник и директор Пинк медија групе Жељко Митровић најавио је званично укидање ријалитија Задруга, на препоруку председника Србије… »
Власник ТВ Пинк најавио укидање ријалитија "Задруга" на препоруку Вучића

Власник ТВ Пинк најавио укидање ријалитија "Задруга" на препоруку Вучића

Инсајдер 26.05.2023
Власник телевизије Пинк Жељко Митровић саопштио је да ће, на препоруку председника Србије Александра Вучића, укинути ријалити програм "Задруга". "На препоруку председника Србије Александра Вучића донео сам одлуку да у најкраћем… »
Митровић на Вучићеву интервенцију гаси Задругу

Митровић на Вучићеву интервенцију гаси Задругу

СЕЕбиз 26.05.2023
БЕОГРАД - Власник србијанске телевизије Пинк Жељко Митровић донио је одлуку о гашењу контроверзног реалити програма Задруга. "На препоруку предсједника Републике Србије Александра Вучића, донио сам одлуку да у најкраћем могућем… »
Вучић: Замолио сам Жељка Митровића да укине ријалити, видећемо хоће ли пристати

Вучић: Замолио сам Жељка Митровића да укине ријалити, видећемо хоће ли пристати

Данас 25.05.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је власнику ТВ Пинк Жељку Митровићу упутио молбу да кроз неколико дана размотри опцију да укине ријалити програме на тој телевизији. Један од захтева протеста „Србија… »

Вести дана »