Povezane vesti

Mitrović najavio da će ukinuti "Zadrugu"

RTS pre 2 dana
Vlasnik "Pinka" Željko Mitrović najavio je da će, na zahtev predsednika Aleksandra Vučića, ukinuti rijaliti program "Zadruga". Predsednik Aleksandar Vučić rekao je sinoć da je tokom razgovara sa vlasnikom "Pinka" Željkom Mitrovićem rekao da… »

Vlasnik televizije "Pink" rekao da, u roku od desetak dana, ukida "Zadrugu"

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović napisao je na svom Instagram nalogu da je, na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo odluku da u roku od desetak dana, ukine rijaliti program “Zadruga”. "Na preporuku… »

"Šta SAD? Ne razumem, gde ćemo?" Ovako je Zvezdan Slavnić reagovao na priču da se završava Zadruga - šokiran!

Mondo pre 2 dana
Zvezdan Slavnić u aprilu ove godine komentarisao je navode da će se Zadruga završiti. Zvezdan Slavnić u aprilu ove godine komentarisao je navode da će se Zadruga završiti. U domaćoj javnosti nedavno je odjeknula odluka vlasnika Pink medija grupe… »

Dogovor je pao: Željko Mitrović ukida “Zadrugu” na preporuku Vučića

Vreme pre 2 dana
Vlasnik Pinka Predsednik Srbije Aleksandar Vućić sinoć je putem televizije Pink uputio molbu njenom vlasniku, Željku Mitroviću da razmotri da ukine rijaliti program "Zadruga". Odgovor je stigao putem društvenih mreža, gde je Mitrović objavio da… »

Ukida se ''Zadruga'''?

Pravda pre 2 dana
Vlasnik "Pinka" Željko Mitrović najavio je da će, na zahtev predsednika Aleksandra Vučića, ukinuti rijaliti program "Zadruga". Predsednik Aleksandar Vučić rekao je sinoć da je tokom razgovara sa vlasnikom Pinka Željkom Mitrovićem rekao da jedan… »

Vlasnik TV Pink najavio ukidanje rijalitija "Zadruga" na preporuku Vučića

Insajder pre 2 dana
Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović saopštio je da će, na preporuku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ukinuti rijaliti program "Zadruga". "Na preporuku predsednika Srbije Aleksandra Vučića doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne… »

Svi detalji ukidanja Zadruge! Željko Mitrović saopštio svoju odluku - evo kada će se staviti tačka na rijaliti!

Mondo pre 2 dana
Otkriveno kada će se zvanično završiti Zadruga. Otkriveno kada će se zvanično završiti Zadruga. Vlasnik i direktor Pink medija grupe Željko Mitrović najavio je zvanično ukidanje rijalitija Zadruga, na preporuku predsednika Srbije Aleksandra… »

Mitrović na Vučićevu intervenciju gasi Zadrugu

SEEbiz pre 3 dana
BEOGRAD - Vlasnik srbijanske televizije Pink Željko Mitrović donio je odluku o gašenju kontroverznog reality programa Zadruga. "Na preporuku predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od… »

Željko Mitrović povodom Vučićeve molbe: U najkraćem mogućem roku ukidam Zadrugu

Danas pre 3 dana
Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović objavio je večeras na svom Tviter nalogu da će u najkraćem mogućem roku ukinuti rijaliti program „Zadruga“. „Na preporuku Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u… »

Željko Mitrović povodm Vučićeve molbe: U najkraćem mogućem roku ukidam Zadrugu

Danas pre 3 dana
Vlasnik televizij Pink, Željko Mitrović objavio je večeras na svom Tviter nalogu da ću u najkraćem mogućem roku ukinuti rijaliti program „Zadruga“. „Na preporuku Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u… »

Vučić: Zamolio sam Željka Mitrovića da ukine rijaliti, videćemo hoće li pristati

Danas pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je vlasniku TV Pink Željku Mitroviću uputio molbu da kroz nekoliko dana razmotri opciju da ukine rijaliti programe na toj televiziji. Jedan od zahteva protesta „Srbija protiv nasilja“ jeste… »

Vesti dana »