Повезане вести

Пешићево оправдање за сукоб: "Драговић је узор"

Пешићево оправдање за сукоб: "Драговић је узор"

Спортске.нет 26.05.2023
Нападач Црвене звезде Александар Пешић објаснио је разлог због чега је агесивно одгурнуо саиграча Александра Драговића при прослави првог од два поготка на јучерашњој утакмици финала Купа против Чукаричког. Пешић је… »
Фрка међу звездиним играчима испред делија: "Стигао ме је и рекао да не ризикујем, ево зашто сам онако реаговао"

Фрка међу звездиним играчима испред делија: "Стигао ме је и рекао да не ризикујем, ево зашто сам онако реаговао"

Мондо 26.05.2023
Нападач Црвене звезде Александар Пешић огласио се након што је два пута гурнуо саиграча Александра Драговића на утакмици. Нападач Црвене звезде Александар Пешић огласио се након што је два пута гурнуо саиграча Александра… »
Керкез: Остаје жал после пораза у финалу Купа

Керкез: Остаје жал после пораза у финалу Купа

Политика 26.05.2023
Тренер фудбалера Чукаричког Душан Керкез рекао је вечерас да је поносан на своје играче, као и да остаје жал за поразом у финалу Купа Србије. „Сигурно да немам шта да замерим, штавише сам поносан. Наравно да бих најпоноснији и… »
Милојевић: Рекао сам Израелцима да ме не зову до четвртка

Милојевић: Рекао сам Израелцима да ме не зову до четвртка

Спортски журнал 26.05.2023
Тренер црвено-белих нагласио и да је било доста неправедних критика упућених Пешићу. Милош Милојевић са два пехара растаје се са Црвеном звездом. Баш као и кад је пре неколико година предводио Хамарби против Чукаричког и у финалу… »
Милојевић открио да ли се чуо са Бахаром: Нису ми се свидели звиждуци на крају

Милојевић открио да ли се чуо са Бахаром: Нису ми се свидели звиждуци на крају

Нова 26.05.2023
Емотивно за крај. Црвена звезда успела је после много муке и преокрета да головима Александра Пешића савлада Чукарички и освоји трофеј Купа Србије и самим тим и трећу дуплу круну у низу што никоме раније није пошло за руком. Тако… »
Звездин јунак завршио у ваздуху! Пешић срушио Чукарички, па није могао да одговара на питања - саиграчи га бацили!

Звездин јунак завршио у ваздуху! Пешић срушио Чукарички, па није могао да одговара на питања - саиграчи га бацили!

Мондо 26.05.2023
Фудбалери Црвене звезде желели су да победу која им је донела трофеј прославе са човеком који је најзаслужнији за њу. Фудбалери Црвене звезде желели су да победу која им је донела трофеј прославе са човеком који је најзаслужнији… »

Вести дана »