Povezane vesti
Hiljade Srba sa Kosova i Metohije kreće put Beograda: Više od 100 autobusa pošlo na skup Srbija nade da podrže predsednika…
Kurir 26.05.2023
Više od 100 autobusa i 200 automobila krenulo je večeras sa Kosova i Metohije na skup “Srbija nade” kako bi podržali predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Nastavlja se podrška sa Kosova i Metohije, ovog puta sa severa Kosmeta. Žitelji Kosovske… »
Srbi iz Gračanice, Štrpca i Leposavića noćas krenuli ka Beogradu na skup "Srbija nade"
Telegraf 26.05.2023
Osim onih koji su noćas iz srpskih sredina na Kosovu krenuli na skup u Beogradu, grupa Srba je 17. maja pešice krenula iz Leposavića i Kosovskog Pomoravlja. Srbi iz Gračanice, Leposavića i Štrpca noćas su krenuli put Beograda na skup "Srbija nade"… »
Vesti dana »

U Nišu danas protest ispred zgrade Osnovnog suda za zahtevom za raspisivanje izbora
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih

Dudić ostaje na klupi Radničkog: "Ispunio sam želju navijača, sada ja želim pun stadion 'Čika Dača' na svakom meču"
iKragujevac pre 9 minutajoš 14 povezanih

Rušenje ili rekonstrukcija Železničke stanice u Novom Sadu?
Moj Novi Sad pre 38 minutajoš 19 povezanih

Izraelska vojska puca na svakoga ko se približi centru za pomoć
Al Jazeera pre 18 minutajoš 18 povezanih

Horor na ulicama Pariza! Proslava prerasla u nezapamćene nerede: Huligani lomili i palili grad! Dvoje mrtvih i više od 400 uhapšenih! (video)
Kurir pre 14 minutajoš 17 povezanih