Povezane vesti
Amerika i pucnjava: „Šta sam uradio" - policija upucala jedanaestogodišnjaka
Južne vesti 26.05.2023
Jedanaestogodišnji dečak, kojeg je policajac ranio posle poziva u pomoć, izašao je iz bolnice, saopštila je porodica deteta. Policija Misisipija stigla je u subotu u kuću Aderijena Murija, na poziv dečaka zbog nasilja u porodici. Međutim, kada su stigli… »
Porodica iz Misisipija traži da se kazni policajac koji je pucao u 11-godišnjaka
Glas Amerike 26.05.2023
Porodica iz Misisipija u četvrtak je zatražila da se lokalni policajac otpusti, i da se protiv njega podigne optužnica za težak fizički napad nakon što je pucao u 11-godišnjeg dečaka koji je sam pozvao policiju da dođe zbog nasilja u porodici. Dečak je… »
Amerika i pucnjava: „Šta sam uradio“ – policija upucala jedanaestogodišnjaka u Americi
Danas 26.05.2023
Jedanaestogodišnji dečak, kojeg je policajac ranio posle poziva u pomoć, izašao je iz bolnice, saopštila je porodica deteta. Policija Misisipija stigla je u subotu u kuću Aderijena Murija, na poziv dečaka zbog nasilja u porodici. Međutim, kada su stigli… »
Vesti dana »
Jokić nije uspeo da nadmaši sebe, ali je ostvario istorijki učinak koji će se dugo prepričavati
Nova pre 27 minutajoš 25 povezanih
Oblačno sa sunčanim intervalima, najviša dnevna temperatura do 20 stepeni
RTS pre 2 satajoš 10 povezanih
Parlamentarni izbori u Danskoj: Stranka premijerke Frederiksen s najviše glasova, ali bez većine
Beta pre 7 satijoš 4 povezane