Повезане вести
Америка и пуцњава: „Шта сам урадио" - полиција упуцала једанаестогодишњака
Јужне вести 26.05.2023
Једанаестогодишњи дечак, којег је полицајац ранио после позива у помоћ, изашао је из болнице, саопштила је породица детета. Полиција Мисисипија стигла је у суботу у кућу Адеријена Мурија, на позив дечака због насиља у породици… »
Породица из Мисисипија тражи да се казни полицајац који је пуцао у 11-годишњака
Глас Америке 26.05.2023
Породица из Мисисипија у четвртак је затражила да се локални полицајац отпусти, и да се против њега подигне оптужница за тежак физички напад након што је пуцао у 11-годишњег дечака који је сам позвао полицију да дође због… »
Америка и пуцњава: „Шта сам урадио“ – полиција упуцала једанаестогодишњака у Америци
Данас 26.05.2023
Једанаестогодишњи дечак, којег је полицајац ранио после позива у помоћ, изашао је из болнице, саопштила је породица детета. Полиција Мисисипија стигла је у суботу у кућу Адеријена Мурија, на позив дечака због насиља у породици… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нова економија пре 1 сатјош 22 повезане
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Глас Зајечара пре 3 сатајош 9 повезаних
Стефановић (ССП): Вучићева идеја о уласку Западног Балкана у ЕУ звучи невероватно
Бета пре 32 минутајош 25 повезаних