Povezane vesti
Prvi rođendan MBOX intermodalnog terminala
Bonitet 26.05.2023
Foto: Milšped U Popovcu, novoj industrijskoj zoni nadomak Niša, na svečanoj proslavi uz prisustvo više od 100 klijenata i saradnika, obeležen je prvi rođendan MBOX intermodalnog terminala. Ovim činom proslavljena je prva godina uspešnog upravljanja… »
MBOX intermodalni terminal obeležio svoj prvi rođendan
Nedeljnik 26.05.2023
Foto: Dušan Stanković Danas je u Popovcu, novoj industrijskoj zoni nadomak Niša, na svečanoj proslavi uz prisustvo više od 100 klijenata i saradnika, obeležen prvi rođendan MBOX intermodalnog terminala. Ovim činom proslavljena je prva godina uspešnog… »
MBOX intermodalni terminal obeležio svoj prvi rođendan
Telegraf 26.05.2023
Danas je u Popovcu, novoj industrijskoj zoni nadomak Niša, na svečanoj proslavi uz prisustvo više od 100 klijenata i saradnika, obeležen prvi rođendan MBOX intermodalnog terminala. Ovim činom proslavljena je prva godina uspešnog upravljanja kompanije… »
Vesti dana »
Tokom noći 14 ekipa nastaviće čišćenje snega u Mionici: Komunalna inspekcija izrekla zabranu kretanja kroz park
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
"Kina neće ništa uraditi dok sam ja tu" Tramp je upravo odbacio međunarodno pravo i najavio nešto zastrašujuće? "Moj moral je granica moći"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
Litvanski velikan favorit u Kaunasu - ali crveno-beli nisu bez šansi: Ovo su kvote za meč Žalgiris - Crvena zvezda
Kurir pre 11 minutajoš 1 povezana
Rusija izvela masovni vazdušni napad na Ukrajinu, kruže snimci udara „Orešnika“
Danas pre 5 satijoš 2 povezane