Повезане вести
(Видео) "желела сам да сачувам интиму": Индира Радић поново у јавности, након дуге медијске паузе: Открила све што јој лежи на…
Блиц 26.05.2023
Певачица Индира Радић дуго се није појављивала у јавности, а сада је открила и због чега је то тако било. Наиме, она открива за "Блиц" да је пожелела да сачува своју интиму. - Сматрам да сам довољно рекла за све године, толико… »
Желела сам да сачувам интиму: Индира Радић никад искренија, открила зашто се повукла са сцене и шта ће бити са новим албумом!…
Курир 26.05.2023
Индира Радић дуго није била присутна у јавности. Сада је одлучила да се врати на медијску сцену и открила је разлог свог повлачења. Истакла је да је желела да сачува своју интиму, у чему ју је спречавала каријера певачице. -… »
Вести дана »
Без воде у Београду: Овај део града данас ће бити без воде читав дан, од 8 ујутру па до 22 часа
Курир пре 3 минутајош 2 повезане
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана