Povezane vesti
Viki Miljković žestoko oplela po kolegama: Postoje osobe na estradi koje podmeću nogu! Otkrila i sa kim planira duet od…
Kurir 26.05.2023
Viki Miljković sinoć je nastupala u jednom prestoničkom lokalu, a sa njom je pevao i pobednik "Zvezda Granda", Nermin Handžić kog su pevačica i njen suprug prihvatili kao svog sina. - Nermin nastupa sa mnom. Taške i ja verujemo u njega i mnogo ga… »
(Video): "Postoje osobe na estradi koje podmeću nogu": Viki bez zadrške o kolegama, novcu i pobedniku u "Zvezdama Granda"…
Blic 26.05.2023
Viki Miljković sinoć je nastupala u jednom prestoničkom lokalu, a sa njom je pevao i pobednik "Zvezda Granda", Nermin Handžić kog su pevačica i njen suprug prihvatili kao svog sina. - Nermin nastupa sa mnom. Taške i ja verujemo u njega i mnogo ga… »
Vesti dana »
Novi Sad: Ispituju se navodi o policijskoj brutalnosti nad penzionerom, opozicija blokirala sud
BBC News pre 26 minutajoš 32 povezane
Glumio da je lokalni mangup: Ubica iz Leskovca na društvenim mrežama fantomkama krio lice
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Eksplozija u livnici u Čoki – trojica povređenih u kritičnom stanju, jedna osoba zbrinuta u bolnici u Senti
RTS pre 15 minutajoš 23 povezane
Novi udarac za Iran! U Siriji ubijen general Revolucionarne garde: Pobunjenici pokrenuli ofanzivu, uključili se i Rusi
Blic pre 38 minutajoš 20 povezanih
"Samo želim da znam gde je telo moje ćerke": Oglasio se otac Danke Ilić nakon podignute optužnice za ubistvo
Mondo pre 1 satjoš 19 povezanih