Povezane vesti
Jakov neće milov Majbah: Novi predsednik Crne Gore odbio da koristi luzksuzni auto plaćen 647.000 evra
Kurir 27.05.2023
Novi predsednik Crne Gore Jakov Milatović odbio je da koristiti luskuzno službeno vozilo marke Mercedes-Majbah. „Ovaj automobil je u vlasništvu Agencije za nacionalnu bezbednost. Vozilo im je vraćeno i oni su adresa za sva dalja pitanja. Ja ga svakako… »
Jakov Milatović odbio da koristi luksuzni automobil Majbah
Politika 27.05.2023
PODGORICA – Novi predsednik Crne Gore Jakov Milatović odbio je da koristiti luskuzno službeno vozilo marke Mercedes-Majbah. „Ovaj automobil je u vlasništvu Agencije za nacionalnu bezbednost. Vozilo im je vraćeno i oni su adresa za sva dalja pitanja. Ja… »
Milatović ne želi da nasledi Milov predsednički „majbah“
N1 Info 27.05.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović neće koristiti službeno vozilo "mercedes majbah". „Majbah je u vlasništvu Agencije za nacionalnu bezbednost, tako da im je i vraćen i oni su adresa za sva dalja pitanja. Ja ga svakako neću koristiti“, kazao je za… »
Vesti dana »
(Foto, video) Drastično porastao broj mrtvih, proglašeno vanredno stanje! Horor prizori iz skijališta u Švajcarskoj: Ima mnogo žrtava i 100 povređenih u paklenoj novogodišnjoj noći
Blic pre 4 minutajoš 26 povezanih
Neverovatno! Superzvezda NBA i povreda ista kao Jokićeva! Dve noći nakon jezive scene Srbina dogodila se slična situacija
Kurir pre 34 minutajoš 34 povezane
Vremenska prognoza za četvrtak 1. januar 2026: Danas umereno oblačno, temperatura do 10
Beta pre 49 minutajoš 22 povezane
Pijani vozač usmrtio ženu u Velikoj Moštanici, druga se bori za život
RINA pre 44 minutajoš 15 povezanih
Mali o licenci za NIS: Dobre vesti rezultat ozbiljne diplomatske borbe koju vodi Vučić
Euronews pre 1 satjoš 14 povezanih