Povezane vesti
Jakov neće milov Majbah: Novi predsednik Crne Gore odbio da koristi luzksuzni auto plaćen 647.000 evra
Kurir 27.05.2023
Novi predsednik Crne Gore Jakov Milatović odbio je da koristiti luskuzno službeno vozilo marke Mercedes-Majbah. „Ovaj automobil je u vlasništvu Agencije za nacionalnu bezbednost. Vozilo im je vraćeno i oni su adresa za sva dalja pitanja. Ja ga svakako… »
Jakov Milatović odbio da koristi luksuzni automobil Majbah
Politika 27.05.2023
PODGORICA – Novi predsednik Crne Gore Jakov Milatović odbio je da koristiti luskuzno službeno vozilo marke Mercedes-Majbah. „Ovaj automobil je u vlasništvu Agencije za nacionalnu bezbednost. Vozilo im je vraćeno i oni su adresa za sva dalja pitanja. Ja… »
Milatović ne želi da nasledi Milov predsednički „majbah“
N1 Info 27.05.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović neće koristiti službeno vozilo "mercedes majbah". „Majbah je u vlasništvu Agencije za nacionalnu bezbednost, tako da im je i vraćen i oni su adresa za sva dalja pitanja. Ja ga svakako neću koristiti“, kazao je za… »
Vesti dana »

Masovno trovanje na slavi u Pavlovcu Dvoje dece zadržano u bolnici
Dnevnik pre 5 satijoš 28 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog intenzivnih pljuskova i nepogoda u zapadnoj Srbiji i Sremu
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 53 povezane

Grci otkrili plan Novaka Đokovića: "Seli turnir u Atinu, Evroliga je već kontaktirana"
Mondo pre 31 minutajoš 11 povezanih