Povezane vesti
Na slobodi vozač koji je automobilom udario u kapiju rezidencije premijera Velike Britanije
Novi magazin 27.05.2023
Vozač automobila koji je u četvrtak udario u kapiju Dauning strita, gde je rezidencija britanskog premijera Riši Sunak, pušten je na slobodu, ali je pod istragom, saopštila je danas policija u London. Taj 43-godišnjak, uhapšen na licu mesta i priveden… »
Oslobođen vozač koji je udario u kapiju rezidencije premijera Velike Britanije
N1 Info 27.05.2023
Vozač automobila koji je u četvrtak udario u kapiju Dauning strita, gde je rezidencija britanskog premijera Riši Sunak, pušten je na slobodu, ali je pod istragom, saopštila je policija u London. Taj 43-godišnjak, uhapšen na licu mesta i priveden zbog… »
Vesti dana »
Posle kišnog jutra stiže sunce: Evo kakvo vreme očekuje Kragujevac za vikend
iKragujevac pre 3 satajoš 25 povezanih
Hrvati horski kukaju iako je Matanović sam priznao: „Osetio sam da me je zakačila“, selektor tvrdi da je suđenje ipak bilo loše!
Hot sport pre 6 minutajoš 33 povezane
"Tela dece su toliko unakažena, da ih ni roditelji više ne mogu prepoznati" Strahuje se da je poginulo više od 10.000 ljudi u razornom zemljotresu u Venecueli
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 51 minutajoš 97 povezanih
Podignuta optužnica protiv četiri osobe zbog pokušaja ubistva učenika: Tukli ga čekićem i metalnom šipkom tokom školskog odmora
Nova pre 26 minutajoš 12 povezanih