Povezane vesti

"Volim SNS i dok sam živ ga neću napustiti": Predsednik Vučić se oglasio važnom porukom nakon vanredne sednice (foto)

"Volim SNS i dok sam živ ga neću napustiti": Predsednik Vučić se oglasio važnom porukom nakon vanredne sednice (foto)

Kurir 27.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu važnom porukom nakon vanredne sednice Srpske napredne stranke u Kragujevcu. - Volim Srpsku naprednu stranku i nikada, dok sam živ, neću da je napustim. Čeka nas još mnogo zajedničkih… »
Put Miloša Vučevića do čela SNS: "Novo poglavlje u knjizi SNS, ali identična politika"

Put Miloša Vučevića do čela SNS: "Novo poglavlje u knjizi SNS, ali identična politika"

Euronews 27.05.2023
Za novog lidera Srpske napredne stranke danas je na skupštini partije u Kragujevcu, na predlog dosadašnjeg lidera Aleksandra Vučića, izabran Miloš Vučević. On je na taj način prešao dug put od gradonačelnika Novog Sada, preko potpredsednika… »
Politika SNS se neće menjati: Prva izjava Vučevića nakon što je postao predsednik stranke

Politika SNS se neće menjati: Prva izjava Vučevića nakon što je postao predsednik stranke

EurActiv 27.05.2023
Miloš Vučević izabran je za predsednika Srpske napredne stranke u subotu. Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izabran je za predsednika Srpske napredne stranke, a u prvoj izjavi nakon izbora rekao je da ima prednost što… »

Vesti dana »