Povezane vesti
“Realna priča” Nikole pejakovića: Rekla mi je “izađite iz ordinacije, vama samo bog može da pomogne”, a ja sam…
Kurir 27.05.2023
Umetnik Nikola Pejaković je gost kod Isidore Lukić u Realnoj priči večeras u 20.10 časova na Kurir televiziji. Voljeni umetnik Nikola Pejaković često priča o svom burnom životu, o borbi sa heroinom kroz koju je prošao, a ovog puta u Realnoj… »
“Realna priča” Nikole pejakovića: Rekla mi je “izađite iz ordinacije, vama samo bog može da pomogne”
Mondo 27.05.2023
Umetnik Nikola Pejaković je gost kod Isidore Lukić u Realnoj priči večeras u 20.10 časova na Kurir televiziji. Umetnik Nikola Pejaković je gost kod Isidore Lukić u Realnoj priči večeras u 20.10 časova na Kurir televiziji. Voljeni umetnik Nikola… »
Vesti dana »
Aleksić optužio poslanike vlasti da učestvuju u prikrivanju istine o Novom Sadu: Njih 145 nije glasalo
N1 Info pre 42 minutajoš 58 povezanih
Boingov avion pao u Litvaniji: Jedan član posade poginuo, troje povređeno
BBC News pre 2 satajoš 24 povezane
Iznenađenje u Rumuniji: Desničarski kandidat Đorđesku vodi u trci za predsednika, iza njega Čolaku
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih
Prosvetari otvorili mogućnost nezaključivanja ocena na polugodištu: Štrajk se nastavlja, rešenje ni na vidiku
NIN pre 54 minutajoš 15 povezanih