Povezane vesti
"Pritrčao je i ujeo me za nogu": Devojku u Priboju napao pas lutalica, prolaznici je spasili (foto)
Blic 27.05.2023
Obična šetnja kroz grad, za Pribojku Mariju Drobnjaković pretvorila se u ružan dan koji nikad neće zaboraviti. Kad je trenula na trening odjednom je do nje dotrčao pas lutalica i ujeo je za nogu. Ona je soba sa invaliditetom, otežano se kreće i… »
Pas lutalica krvnički napao devojku sa invaliditetom u Priboju: Ujeo je za nogu, nije mogla da se brani
Telegraf 27.05.2023
Problem sa psima lutalicama građani Priboja imaju već duže vreme. Obična šetnja kroz grad, za Pribojku Mariju Drobnjaković pretvorila se u ružan dan koji nikad neće zaboraviti. Kad je trenula na trening odjednom je do nje dotrčao pas lutalica i… »
Vesti dana »
"Određivanjem pritvora potpisana mu smrtna presuda": Brat Gorana Vesića se ponovo oglasio: Znam ga, neće prekinuti štrajk glađu
Blic pre 43 minutajoš 58 povezanih
Skočila cena nafte i zlata na berzi, Trampova najava dodatno uzdrmala tržište
Telegraf pre 3 satajoš 33 povezane
Ovo je majka osumnjičena da je ugušila bebu: Komšije u šoku zbog nezapamćenog zločina u okolini Ivanjice, tvrde da je sa dvomesečnim sinom bila u kući svojih roditelja (foto)
Blic pre 43 minutajoš 25 povezanih
VIDEO „Osramotili su nas, posle 16 mečeva ja da pričam o tome?“: Trener Denvera udario na Jokića, isprozivao čitav tim i opsovao
Nova pre 4 satijoš 23 povezane
Predsednik Ekvatorijalne Gvineje u Beogradu; Vučić: Srbija ume da pamti i biće uvek uz vaš narod
RTS pre 43 minutajoš 19 povezanih