Povezane vesti
30 Godina kasnije otkrivena tajna filma "Mi nismo anđeli": Uloga anđela pripala je drugom glumcu, morao da je odbije!
Mondo 27.05.2023
Uloga anđela u filmu "Mi nismo anđeli" nije bila namenjena Urošu Đuriću. Uloga anđela u filmu "Mi nismo anđeli" nije bila namenjena Urošu Đuriću. Čuveni domaći film "Mi nismo anđeli" oduševio je publiku još 1992. godine kada je emitovan… »
Nakon 30 godina otkrivena tajna filma "Mi nismo anđeli": Ovaj glumac je trebalo da igra Anđela, a evo zbog čega je morao da…
Blic 27.05.2023
Nikola Kojo, Branka Katić i Milena Pavlović, ostavili su svoj pečat u kultnom filmu "Mi nismo anđeli", a posebno su se izdvojile uloge Anđela i Đavola, koje su tumačili Uroš Đurić i Srđan Žika Todorović. Ipak, ono što mali broj ljudi zna je… »
Otkrivena tajna kultnog filma "mi nismo anđeli": Evo koji slavni glumac je trebao da glumi Anđela i zašto je odustao od ove…
Kurir 27.05.2023
Nikola Kojo, Branka Katić i Milena Pavlović, ostavili su svoj pečat u filmu, a posebno su se izdvojile uloge Anđela i Đavola, koga su tumačili Urođ Đurić i Srđan Žika Todorović. Ipak, ono što mali broj ljudi zna je i to da je lik Anđela… »
Vesti dana »
Stiže sneg! Tokom noći zabeleće ovi delovi Srbije, napadaće i do 10 centimetara: Upaljen alarm RHMZ
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
"Svakog dana mislim na žrtve genocida u Srebrenici": General Radislav Krstić ponovo tražio prevremeno puštanje na slobodu iz Haga
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Trampovi ljudi: Mark Rubio državni sekretar, Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Danas pre 5 satijoš 1 povezana