Povezane vesti

30 Godina kasnije otkrivena tajna filma "Mi nismo anđeli": Uloga anđela pripala je drugom glumcu, morao da je odbije!

30 Godina kasnije otkrivena tajna filma "Mi nismo anđeli": Uloga anđela pripala je drugom glumcu, morao da je odbije!

Mondo 27.05.2023
Uloga anđela u filmu "Mi nismo anđeli" nije bila namenjena Urošu Đuriću. Uloga anđela u filmu "Mi nismo anđeli" nije bila namenjena Urošu Đuriću. Čuveni domaći film "Mi nismo anđeli" oduševio je publiku još 1992. godine kada je emitovan… »
Nakon 30 godina otkrivena tajna filma "Mi nismo anđeli": Ovaj glumac je trebalo da igra Anđela, a evo zbog čega je morao da…

Nakon 30 godina otkrivena tajna filma "Mi nismo anđeli": Ovaj glumac je trebalo da igra Anđela, a evo zbog čega je morao da…

Blic 27.05.2023
Nikola Kojo, Branka Katić i Milena Pavlović, ostavili su svoj pečat u kultnom filmu "Mi nismo anđeli", a posebno su se izdvojile uloge Anđela i Đavola, koje su tumačili Uroš Đurić i Srđan Žika Todorović. Ipak, ono što mali broj ljudi zna je… »
Otkrivena tajna kultnog filma "mi nismo anđeli": Evo koji slavni glumac je trebao da glumi Anđela i zašto je odustao od ove…

Otkrivena tajna kultnog filma "mi nismo anđeli": Evo koji slavni glumac je trebao da glumi Anđela i zašto je odustao od ove…

Kurir 27.05.2023
Nikola Kojo, Branka Katić i Milena Pavlović, ostavili su svoj pečat u filmu, a posebno su se izdvojile uloge Anđela i Đavola, koga su tumačili Urođ Đurić i Srđan Žika Todorović. Ipak, ono što mali broj ljudi zna je i to da je lik Anđela… »

Vesti dana »