Povezane vesti
Mirno ispred RTS-a, provokatori se razišli
N1 Info 27.05.2023
Situacija ispred zgrade Radio-televizije Srbije se smirila, a okupljeni su se razišli, pošto se kod ulaza iz Aberdarove ulice pojavila grupa provokatora. Narodni poslanik Miroslav Aleksić rekao je da u pitanju bila instruisana ekipa, koja nema veze s… »
Aleksić: Provokatori ispred RTS-a, poslanici i redari brane ulaze od upada
Nova 27.05.2023
Narodni poslanik Miroslav Aleksić rekao je da instruisana ekipa, koja nema veze s protestom, pokušava da upadne u zgradu RTS-a. Kako je rekao, na sva tri ulaza su narodni poslanici sa redarima, kako bi sprečilu upad. “Postoje neke grupacije ljudi koje su… »
Tenzije i ispred Skupštine, grupa muškaraca na stepenicama
Radio 021 27.05.2023
Ispred Skupštine Srbije se obraćaju ljudi koji su pre početka protesta bili prekoputa Skupštine, u Pionirskom parku. Kako prenosi N1, jedan broj muškaraca stao je ispred Skupštine i brani ljudima da uđe u zgradu, iako, kako su učesnici protesta "Srbija… »
Aleksić: Vlast je organizovala svoje ekipe; Rakić: Molim ljude da ne pokušavaju da uđu u RTS
Radio 021 27.05.2023
Narodni poslanik Miroslav Aleksić rekao je da narodni poslanici stoje sa redarima na sva tri ulaza RTS-a i ne dozvoljavaju da "ekipe koje su instruisane" naprave incidente. "Očigledno je da postoje neke grupacije koje su instruisane od strane režima, a… »
Vesti dana »
Grad Čačak ukinuo vanrednu situaciju, stanje sa vodom se konačno normalizovalo
Blic pre 42 minutajoš 27 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 2 satajoš 44 povezane
"Upotrebljen najnoviji arsenal naoružanja na Izraelu" Tramp pozvao Netnjahua: Ja sam glavni! Ja vučem poteze!
Kurir pre 26 minutajoš 31 povezana